INTERNASJONAL PRIS: «Hotel Cæsar» er nominert til Seoul International Drama Awards. Bildet viser Anette Hoff som har vært med i serien siden starten i 1998. Foto: TV 2.
INTERNASJONAL PRIS: «Hotel Cæsar» er nominert til Seoul International Drama Awards. Bildet viser Anette Hoff som har vært med i serien siden starten i 1998. Foto: TV 2.

«Hotel Cæsar» nominert til internasjonal TV-pris

Kjempet mot over 200 TV-serier i nominasjonskampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2-serien «Hotel Cæsar» er nominert som beste dramaserie til den prestisjetunge Seoul International Drama Awards.

Konkurransen har vært tøffere enn noensinne med 209 påmeldte serier fra 50 land.

– At «Hotel Cæsar» når opp og blir nominert blant så mange internasjonale serier, er en stor ære for oss. Vi er stolte av å være nominerte, og gleder oss til utdelingen i september. «Cæsar» har en fantastisk historie med nærmere 16 år på skjermen, sier «Hotel Cæsar»-produsent Ellen Alveberg.

– Vi er den eneste langserien som produseres i Skandinavia for øyeblikket, og det er inspirerende at vi kan hevde oss i så godt selskap

Stolt programredaktør

«Hotel Cæsar» er nominert sammen med serier som «Curse of the Diamonds» fra Russland, «Empress Ki» fra Sør-Korea og «The Penny Lady» fra Brasil.

Programredaktør Christopher Haug i TV 2 er kry over nominasjonen, og jubler over den internasjonale oppmerksomheten.

– Det er med stolthet TV 2 i dag mottar den gledelige nyheten om at «Hotel Cæsar» er nominert til Seoul International Drama Award. Selv etter 16 år fortsetter «Hotel Cæsar» å engasjere, imponere og fenge seerne. Ekstra hyggelig er det jo at dette også verdsettes i det store utland. Gratulerer til alle involverte – i dag er det lov å være ekstra stolt av den fantastiske serien «Hotel Cæsar» er, sier Haug.

Seoul International Drama Awards Prisutdelingen finner sted i Seoul i Sør-Korea 4. september.