Anette «Juni» Hoff: – Nå blir det veldig fælt

«Hotel Cæsar» er tilbake og Anette Hoff kan avsløre at sesongen blir dramatisk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er klart for nye episoder av «Hotel Cæsar» på TV 2, og veteran Anette Hoff kan avsløre at det er duket for store intriger.

– Nå blir det veldig fælt, for det er en person vi er veldig glad i som forsvinner. Og så går Juni på en skikkelig smell, for hun får tiltro til en hun absolutt ikke burde få tiltro til. Så det utvikler seg rett og slett et slags psykodrama som ender veldig dramatisk rett før jul, forteller Anette til TV 2.

– Juni og jeg er som Knoll og Tott

Skuespiller Anette Hoff har levd med karakteren Juni Anker Hansen i 15 år og det er ikke måte på av historier og opplevelser Juni har vært gjennom. 

– Dette er jo jobben min og Juni og jeg har blitt kompiser. Vi er litt Knoll og Tott som lever sammen og lever fra hverandre. Gudskjelov innimellom så har jeg pauser fra henne. Hun former meg og jeg former henne, forteller hun og legger til; 

– Det er mye som skjer i hennes liv som aldri skjer i mitt eget gudskjelov. Det gjør at jeg får oppleve en del ting, ler hun.

Dagene starter grytidlig

Dagene på Hotel Cæsar starter kl. 6.15 for Anette. Da er det dusj og kaffe før sminke og kostymeskift.

– Det krever god forberedelse for å være ærlig. Det er dager jeg tenker; hvis noen hadde spurt hva jeg har gjort på jobben i dag, så hadde de ikke trodd det.

Tidlig på morgenen kan Anette få beskjed om å spille scener der hun skal bli skutt, si opp noen eller for eksempel våkne opp etter en natt med noen i sengen. I Hotel Cæsar vet man aldri helt hvordan dagen blir.

– Vi spiller ikke inn serien kronologisk, så du kan få beskjed kl. 8.00 om morgenen hvilke scener du skal spille. Det er veldig rett på og det er ikke tid til å lure. Man må være modig som skuespiller i Hotel Cæsar, sier Hoff.

Derfor har hun vært i Cæsar så lenge

Etter 15 år som karakteren Juni, må det være lov å spørre; hva er det med dette hotellet du liker så godt?

– Vi har skapt noe som ingen andre har skapt før oss i Norge og jeg har vært med fra starten av og jeg er stolt av det. Vi har en produksjon som produserer norsk dramatikk og det synes jeg er viktig.

I tillegg kan Anette fortelle at hun er glad i Juni og hun er glad i kollegene sine.

– Det er mange grunner til at jeg har vært der så lenge. Jeg har også fått stor frihet som skuespiller og muligheten til å gjøre masse ting som jeg kanskje aldri ville fått ellers. I tillegg er det hyggelig å jobbe der. Det er en flott arbeidsplass, avslutter hun.

Få med deg sesongpremieren på «Hotel Cæsar» mandag 18. august kl. 19.30.

Cæsar-høsten 2014

Jens-August er forsvunnet og det foregår en hard maktkamp mellom Eva, Juni og Edvin. Juni er hoteldirektør og Eva mener Juni har for stor tillit til Edvin, og at Juni skyver henne bort.

Juni på sin side samarbeider godt med Edvin som etter hvert har stor innflytelse og kontroll over hotellet. Men har Edvin rent mel i posen og er han egentlig den han sier han er?

Mens maktkampen er hard på styrerommet blomstrer kjærligheten ellers på hotellet. Både Arnfinn, Monica, Eva, Pelle og Vanessa hører søt musikk denne sesongen, men kjærligheten viser seg komplisert for flere av dem og utfordringene blir mange og mildt sagt varierte.

Arnfinn får den fryktelige beskjeden om at han er dødssyk, og Bitten, som tidligere kanskje har vært ute etter pengene hans, føler hun ikke kan lure en dødssyk mann. Kan likevel romantikken blomstre mellom dem, eller er det pengene som råder?

Vanessa finner tonen med Harald, som ikke alltid befinner seg på riktig side av loven. Hun kjeder seg og vet ikke hva hun skal gjøre med livet sitt. Hun trenger et større kick, og Harald utfordrer henne stadig så hun kjenner at hun lever.

Storm er igjen i trøbbel med politiet og det kriminelle miljøet, og har rømt til utlandet. Denne høsten returnerer han til hotellet, men slipper ikke unna sin kriminelle fortid. Samtidig kommer han hjem til en stor sum penger, noe han vil investere i et typisk Storm-prosjekt.

Når vi nærmer oss jul dukker det opp en mektig fiende for Eva og Juni, og det utvikler seg et intensivt psykodrama. Fienden truer og er en stor fare for hele hotellet. Er vårt kjære Hotel Cæsar på vei ut av Anker-Hansen sine hender?

Eva blir til slutt presset så langt at hun bestemmer seg for at det bare er én utvei. Skyte den som truer. Men hvem er det Eva skyter?

Se Hotel Cæsar på TV2 mandag til torsdag kl 19:30.