Her blir Karina (4) funnet i skogen 12 dager etter at hun forsvant

Den lille jenta ble funnet mager og svak etter at hunden hennes løp hjem til landsbyen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De fleste antok at alt håp var ute for den lille jenta fra landsbyen Olom helt nord i Russland.

Karina forsvant allerede 29. juli, men moren trodde hun hadde reist bort sammen med faren. Misforståelsen ble ikke oppklart før 2. august, og først da ble hun meldt savnet.

Etter 12 dager var det lite håp om å finne henne i live. Men så skjedde det utrolige. Hunden hennes dukket plutselig opp i landsbyen, og ga jentas mor nytt håp.

FOTO: NTV/Storyful.com
FOTO: NTV/Storyful.com

Letemannskapene ville gjøre et siste forsøk og følge sporene til hunden og håpe det ville føre dem til jenta. De brukte droner og hunder for å følge sporene, og plutselig så de en utmagret liten skikkelse som lå i et slags rede i det høye gresset. 

I TRYGGHET: Her sitter jenta på fanget til en sykepleier i sykebilen.  FOTO: NTV/Storyful
I TRYGGHET: Her sitter jenta på fanget til en sykepleier i sykebilen.  FOTO: NTV/Storyful

Karina fikk en kjeks og vann på stedet. Så ble hun fraktet til sykehus for behandling. Hun har fortalt redningsmannskapene at hun spiste bær fordi hun var så sulten. 

4-åringen har fått mange insektsbitt, men husker alt som har skjedd, og responderer normalt på ting rundt henne. En psykolog som var en del av redningsgruppen forteller at Karina tilsynelatende ikke har tatt skade av dagene i villmarken. Hun er nå fraktet til sykehus hvor hun blir tatt hånd om.

Historien er formidlet av Storyful.com og russiske medier som Russia Today og NTV.