NY «BLOGGERNE»-JENTE: Eirin Kristiansen (20) skal være med i TV 2 Bliss-serien «Bloggerne». Foto: TV 2.
NY «BLOGGERNE»-JENTE: Eirin Kristiansen (20) skal være med i TV 2 Bliss-serien «Bloggerne». Foto: TV 2.

Eirin Kristiansen (20) er den nye «Bloggerne»-jenta

Erstatter Emilie «Voe» Nereng i TV 2 Bliss-serien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den gravide komikerfruen Marna Haugen (33), den hardtslående Suzanne Aabel (31), den nyinnflyttede osloboeren Sophie Elise (19), og bergensjenta Eirin Kristiansen (20) er klare for andre sesong av TV 2 Bliss-serien «Bloggerne».

Ny bloggjente

Eirin er den nye jenta i gjengen, og tar dermed over etter Emilie «Voe» Nereng (19), som ikke hadde anledning til å være med.

– Det er en ære at jeg har blitt plukket ut som den nye i gjengen. Det hele er og har vært en fantastisk opplevelse! Jeg gleder meg til å vise hvem jeg er utenom bloggen, og jeg ser frem til at leserne mine skal bli bedre kjent med meg som person. I starten syntes jeg det var litt ubehagelig å ha et kamera i hælene hele dagen, men det gikk veldig fort over. Til slutt tenkte jeg egentlig ikke så mye over det, sier Kristiansen til TV 2.

Grugleder seg

Suzanne Aabel føler en skrekkblandet fryd i forhold til den nye sesongen.

– Jeg grugleder meg som en hund. Denne gangen har jeg tatt begrepet «by på meg selv» over alle stadier, og utfordret en knippe angster jeg aldri trodde jeg skulle tørre. Og ikke minst ville vise på TV. Jeg skal anstrenge meg hardt for å ta alt med et stort smil, og så manne meg opp til å muligens orke å se alle episodene. Jeg gleder meg uansett og er sinnssykt glad for å få være med å lage så nydelig reality-tv, sier hun.

HØSTENS «BLOGGERNE»-JENTER: Marna Haugen, Sophie Elise, Eirin Kristiansen og Suzanne Aabel. Foto: TV 2.
HØSTENS «BLOGGERNE»-JENTER: Marna Haugen, Sophie Elise, Eirin Kristiansen og Suzanne Aabel. Foto: TV 2.

– Hva skjer rundt deg i den nye sesongen?

– Jeg kan si så mye som så at jeg flasher både et kjærlighetsbrudd, som er både flaut og litt småtrist, og ikke minst at jeg har funnet meg en ny kjæreste som gjør meg enda lykkeligere enn jeg hadde håpet var mulig. Dette skal dere få være med på. Det har skjedd så utrolig mye fint og spennende siden sist. Jeg gir et heftig innblikk i deler av meg og saker jeg er opptatt av som jeg aldri har snakket høyt om før. Jeg er stadig på jobbjakt og fortviler og fryder meg om hverandre hver gang jeg får et nytt oppdrag. En salig blanding av livets opp- og nedturer med andre ord, forteller Suzanne.

Babyfokus

Marna Haugen giftet seg i forrige sesong.

Nå blir det babyfokus.

- Det er veldig morsomt å være i gang med runde to av bloggerne, men jeg er like spent som jeg var sist og håper med hud og hår at denne runden blir minst like bra som forrige. Men jeg har is i magen og drar med kameraet overalt så dette blir veldig spennende å få se resultatet av. Jeg er jo høygravid nå, så det sier seg selv at det blir mye relatert til dette, på både godt og vondt kan jeg love, ler Marna.

– Hele livet mitt er totalt annerledes

Sophie Elise har flyttet fra Oslo, og tatt fatt i livet i hovedstaden.

– Det er, uansett hvor teit det høres ut, en stor ære å få være igang med en ny sesong! Det var så gøy sist, og nå har jeg personlig blitt veldig komfortabel rundt kameraene, og man får se mye gøy og ekte.

Hun røper samtidig at det er store endringer på gang i livet hennes.

– Det har skjedd utrolig mye, hele livet mitt er totalt annerledes fra første sesong. Hele livet mitt og hele utseendet mitt, haha. Kameraene har fulgt meg gjennom overgangen fra å flytte til en ny, stor by alene, å bli singel, å klare seg selv, og et lite sammenbrudd, sier Sophie Elise.

Bliss-suksess

Sesong 1 av «Bloggerne» ble en suksess for TV 2 Bliss. Serien hadde et snitt på 105.000 seere og en andel på 5,6 prosent. Vegard Normann står bak serien, han har også laget «Tone», «Tigerstaden», «Linni» og «Petter elsker Mari» for TV 2 og TV 2 Bliss.

«Bloggerne» har premiere 27. oktober klokken 21.00 på TV 2 Bliss.