Fellaini matchvinner etter å ha blitt hetset av United-fansen

Mens Rooney fikk billig straffe og bommet i generalprøven.

Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Manchester United vant 2-1 mot Valencia i sin generalprøve før helgens Premier League-åpningen.

Manchester United fikk en straffe av det billige slaget da Wayne Rooney deiset i bakken på underlig vis etter 32 minutter.

Mannen med kapteinsbindet stilte seg selv opp for å ta straffen, men klarte ikke å overliste Diego Alves som vartet opp med en strålende strafferedning.

Fletcher-suser

Men United kunne likevel juble for ledelse. Ashley Young stilte seg opp for å ta en corner tre og et halvt minutt ut i andre omgang.

Ballen endte til slutt opp i hos Darren Fletcher, som fyrte løs fra 16 meter. Ballen gikk via en Valencia-spiller og fintet keeper Alves.

Men Valencia slo tilbake. Tom Cleverley flikket et frispark fra Pablo Piatti til Rodrigo ved bakre stolpe, og med en flott volleyscoring sørget han for 1-1.

Hånet Fellaini slo tilbake

Med et kvarters tid igjen kom Marouane Fellaini inn for Manchester United, og hjemmefansen svarte med å hetse den belgiske midtbanespilleren.

Fellaini ble pepet på og hånet av egne fans da han hadde ballen, men revansjerte seg med å bli den store helten.

På overtid raget endte et langt oppspill til Fellaini. Valencia-keeperen kom ut og bommet grov på ballen, og Manchester Uniteds utskjelte midtbanemann kunne enkelt sette inn seiersmålet.

Se seiersmålet og hetsen i videovinduet over!