Se TV 2s Premier League-tips: Tre av disse rykker ned 

Sjekk hvilke lag TV 2-ekspertene tror får den tyngste sesongen.

Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Se Premier League igjen denne helgen, på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!

Les også: Dette er de første TV-kampene fra Premier League

Premier League-sesongen 2014/15 nærmer seg, og i de neste dagene vil TV 2 Sportens eksperttips leveres som et siste ledd i oppkjøringen til det nye sesongen.

Ekspertene Petter Myhre, Erik Thorstvedt og Claus Lundekvam, kommentatorene Kasper Wikestad og Morten Langli, samt Trevor Morley, har alle levert sine tabelltips, og et felles endelig tips blir presentert av Wikestad og Morley.

– Vi tippet Burnley på 20. plass i Championship forrige sesong, og jeg tror jeg hadde Liverpool på 7. plass i Premier League. Selvfølgelig kommer vi til å bomme, sier Kasper Wikestad.

Se video av tipsene for bunnstriden i vinduet øverst!

TØFF SESONG: Joey Barton, Kasper Schmeichel, Joe Cole, Ashley Williams, Cristian Gamboa og Danny Ings blir ifølge TV 2s eksperter nummer 15 til 20 i Premier League kommende sesong. Foto: Montasje
TØFF SESONG: Joey Barton, Kasper Schmeichel, Joe Cole, Ashley Williams, Cristian Gamboa og Danny Ings blir ifølge TV 2s eksperter nummer 15 til 20 i Premier League kommende sesong. Foto: Montasje

Først ut er nedrykksstriden, der alle de tre nyopprykkede sammen med to Birmingham-klubber og Swansea blir spådd en tilværelse blant de seks nederste.

Både Leicester, QPR og Burnley må altså kjempe om å holde seg i sitt comeback på øverste nivå, men det er kun sistnevnte alle ekspertene er enige om at havner under streken.

– Det blir veldig vanskelig. De har et lite budsjett, de klarer ikke å signere spillere, de har ikke forsterket førsteelleveren, sier Morley.

Hvordan er dine managerevner? Spill TV 2 Premier League-manager her!

Her er Premier League-tipset. I morgen får du den neste delen!

Klikk deg inn på hvert enkelt lag for å se videopresentasjon av din klubb!

 1. ...
 2. ...
 3. ...
 4. ...
 5. ...
 6. ...
 7. ...
 8. ...
 9. ...
 10. ...
 11. ...
 12. ...
 13. ...
 14. ...
 15. QPR
 16. Leicester
 17. Aston Villa
 18. Swansea
 19. West Bromwich
 20. Burnley