Se TV 2s Premier League-tips: Tittelen havner i London 

José Mourinho henter tittelen tilbake til Vest-London, i sterkest konkurranse fra bynabo Arsenal.

Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Se Premier League igjen denne helgen, på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!

Les også: Dette er de første TV-kampene fra Premier League

LONDON-BUSS I RØDT ELLER BLÅTT: TV 2s eksperter tror Arsenal og Chelsea blir de beste lagene kommende sesong. Foto: Scanpix/Photoshop (montasje)
LONDON-BUSS I RØDT ELLER BLÅTT: TV 2s eksperter tror Arsenal og Chelsea blir de beste lagene kommende sesong. Foto: Scanpix/Photoshop (montasje)

Så er det endelig klart for action igjen. Den lange ventetiden er over, og Premier League-fotballen skal atter rulle.

Over tre måneder uten spill i engelsk fotballs øverste divisjon er over, og lørdag skal nok en gang de største representantene for balløyas vidunderlige hovedballidrett i aksjon.

Manchester United, som tidligere denne uken ble tippet inn igjen i Mesterliga-sirkuset av TV 2s Premier League-eksperter, møter Swansea, som er tippet ned til divisjonen under, i åpningskampen 13.45 på TV 2 Sport Premium.

I lang tid har TV 2 Sporten talt ned til dette øyeblikket, og nå følger derfor også den endelige nedtellingen. Det endelige tipset. For, det de fleste ser med størst begeistring fram til å spå er jo nettopp følgende:

Hvem blir ligamester i England, sesongen 2014/15?

TV 2s utvalgte tabelltippere er relativt samstemte. Både Erik Thorstvedt, Claus Lundekvam, Petter Myhre og Kasper Wikestad tror på Chelsea, mens Trevor Morley tipper Arsenal og Morten Langli lanserer Manchester United som sitt tips.

Totaltipset blir dermed ny Chelsea-triumf under José Mourinho, mens Arsenal blir nummer to når man sammenfatter alle ekspertenes tabeller.

– Når Mourinho sier noe, så tror jeg på ham. Forrige sesong sa han at de ikke var gode nok til å vinne, det sa han hele tiden, og han snakket om neste sesong. Jeg tror på ham. Han har gjort noen gode signeringer, med Fabregas som hovedkjøpet, sier Trevor Morley.

Ekspertene tror også at det er byrival Arsenal som vil havne nærmest Mourinhos Chelsea når sesongen er over i mai neste år.

– Det er mange piler som peker i rett retning. De har gått fra å være en selgende klubb til å være en kjøpende klubb. De har hatt store problemer med skader, men mange av disse har vært muskulære, og de har fått inn den fysiske treneren Shad Forsythe som blant annet har vært med det tyske landslaget, sier TV 2-kommentator Wikestad.

Se hele diskusjonen i videovinduet øverst!

Spill TV 2s Premier League-manager her!

Her er det endelige Premier League-tipset, levert av TV 2s ekspertise!

Klikk deg inn på hvert enkelt lag for å se videopresentasjon av din klubb!

 1. Chelsea
 2. Arsenal
 3. Manchester City
 4. Manchester United
 5. Liverpool
 6. Tottenham
 7. Everton
 8. Newcastle
 9. Stoke
 10. Hull
 11. Southampton
 12. Sunderland
 13. West Ham
 14. Crystal Palace
 15. QPR
 16. Leicester
 17. Aston Villa
 18. Swansea
 19. West Bromwich
 20. Burnley