Her får talkshowverten vite under sending at Robin Williams er død

– Jeg beklager at det er jeg som må fortelle dere dette, sa Conan O'Brien til sitt publikum.

Det gikk mot slutten av talkshowprogrammet til Conan O'Brien da stemningen gikk fra vittig småprat til dypt alvorlig. Under mandagens innspilling fikk talkshowverten nemlig den triste beskjeden om at skuespiller Robin Williams (63) ble funnet død i sitt hjem.

– Vi har fått nyheter i løpet av showet om at Robin Williams har forlatt oss, sier O'Brien, til triste utrop fra publikum.

– Jeg beklager til publikum i studio at jeg kommer med denne nyheten nå. Dette er sjokkerende og fryktelig. Men vi er på slutten av showet, og vi føler vi må gi dette oppmerksomhet. Vi vet ikke mye ennå, og vi er helt satt ut av nyhetene, sier den tydelige bevegede programlederen.

– Fantastisk snill og generøs

O'Brien syntes det var vanskelig å dele nyheten med det uvitende publikumet, men det ville vært enda rarere å ikke nevne noe om det i det hele tatt.

– Vi spiller inn showet noen timer før det sendes, og innen dette går på lufta er det kjent for publikum. Vi føler derfor at vi må si det, sier han.

O'Brien hadde tilfeldigvis besøk av skuespilleren Will Arnett i tillegg til å ha sin medprogramleder Andy Richter i sofaen, og begge kjenner godt til skuespilleren og har jobbet med han gjennom årene. 

– Han var en fantastisk snill og generøs person, dette må være grusomt for familien hans, og våre tanker går til dem, sier Ritchter. 

– Vi tenker på Robin i kveld

– Han var en av de beste og morsomste skuespillerne gjennom tidene. Likevel var han enda bedre som person, sier Arnett.

– Vi tenker på Robins familie og alle han har rørt ved i verden. Vi tenker på Robin i kveld, sier O'Brien, før han avslutter showet. 

Talkshowverten har tidligere hatt besøk av Williams på showet sitt. Her er et klipp fra 2005: