Maylinn (26) har fått mange jobbtilbud etter at hun gjorde dette ...

Over én million har sett Tønsberg-jenta Maylinn Christoffersens helt spesielle triks.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det er helt utrolig morsomt. Jeg hadde aldri sett for meg at det skulle ta sånn av, sier Maylinn Christoffersen (26) til TV 2.

I DANMARK: Maylinn synes at det er gøy å følge med på seertallene. Foto: Privat
I DANMARK: Maylinn synes at det er gøy å følge med på seertallene. Foto: Privat

Forrige fredag la Tønsberg-kvinnen ut en Facebook-video hvor hun lager ti såkalte «Jägerbombs» samtidig.

Se videoen øverst i saken!

I skrivende stund er den delt 150.000 ganger på nettstedet. Videoen er også lagt ut på en rekke andre nettsteder verden rundt, og er til sammen blitt sett over én million ganger.

– Jeg delte videoen på Facebook forrige fredag, og nå tror jeg at den er delt rundt 150.000 ganger. Også flere andre nettsteder har lagt den ut, og det har tatt helt av, sier hun.

Wow-faktor

Videoen ble filmet av en gjest på Heidis Bar i København for tre år siden, da Maylinn jobbet deltid som bartender mens hun studerte. 

Baren la videoen ut på sin Facebook-side, og Maylinn delte forrige fredag videoen med en kamerat. Det var da det tok av på nett.

– Trikset er jo egentlig veldig lett. Det er jo noen bransjefolk som ikke lar seg imponere, men det er jo bare gøy. Videoen har kanskje litt «wow»-faktor over seg, sier hun.

Maylinn jobber nå med markedskommunikasjon i København, og forteller TV 2 at hun har fått flere henvendelser etter at videoen tok av på nett.

– Det er en del som har spurt om jeg vil komme og jobbe i baren deres, eller om jeg vil komme og trikse for gjestene. Men jeg trives veldig godt i den jobben jeg har nå, så jeg har takket nei til alt, sier hun.