LIVERPOOL-AKTUELL: Samuel Eto'o kan bli mannen som skal erstatte Luis Suarez på Anfield.  AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
LIVERPOOL-AKTUELL: Samuel Eto'o kan bli mannen som skal erstatte Luis Suarez på Anfield.  AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS

Fotballryktene:
– Liverpool har funnet sin erstatter for Suarez

Og Wayne Rooney kan være på vei bort fra Manchester United.

Bli med på galskapen. Se alt av engelsk fotball.
Klikk her for å bestille det riktige abonnementet for deg før seriestart!

Klokken tikker og går mot ligastart i England. Men overgangsvinduet lukker ikke før om nesten tre uker.

Ingenting tyder på at toppklubbene er ferdig med sommerhandlingen. Og med deadline day bare 20 dager unna, så blir det heftig aktivitet i tiden om kommer.

Et spørsmål som har gått igjen i hele sommer er «hvem skal erstatte Luis Suarez?». Store navn som Edinson CavaniRadomel FalcaoMarco ReusEzequiel LavezziKarim Benzema og Wilfried Bony er noen av dem som er blitt koblet til jobben. Men nå kan det se ut til at Liverpool-ledelsen er kommet ned på jorden og funnet sitt marked. For The Guardian skriver at manager Brendan Rodgers nå har lagt sine øyne på Samuel Eto'o. Kameruneren, som ifølge passet sitt er 33 år gammel, er ledig på markedet etter at kontrakten med Chelsea gikk ut etter forrige sesong. Eto'o har flere ganger ytret ønske om å bli i Premier League for å vise Jose Mourinho at han fortsatt er ung og rask etter at Chelsea-manageren i vår sådde tvil om alderen til veteranspissen.

I helgen gikk det rykter om at Alberto Moreno var på det nærmeste klar for Liverpool. Sevilla-backen skulle bare spiller supercupfinalen mot Real Madrid, før han ville sende flyttelasset sitt til England. Men nå heller Sevilla-president Jose Castro kaldt vann i Liverpool-årene. For spanjolene har ikke tenkt å la Moreno forlate klubben før de får det de krever for ham, skriver Liverpool Echo. Sevilla vil ha nærmere 200 millioner kroner for 22-åringen.

Kolo Toure klarte ikke å bli den første som vant Premier League med tre ulike klubber da Liverpool ikke sto løpet ut forrige sesong. Nå ser det ut til at den tidligere slankekongen gir opp drømmen om å bli historisk. For ifølge Daily Mail er ivorianeren enig med tyrkiske Trabzonspor om en toårskontrakt. Nå gjenstår det bare at klubbene blir enig før Toure flytter til Tyrkia. Med Dejan Lovren på plass, virker veien inn på Liverpools lag ganske lang for den tidligere Arsenal- og Manchester City-stopperen.

Arsenal-ledelsen gned seg i hendene da de fikk godt betalt for Thomas Vermaelen. En midtstopper med ett år igjen av kontrakten, og som var langt unna en plass på laget. Men manager Arsene Wenger lovet en ny midtstopper som back up for Per Mertesacker og Laurent Koscielny - hvis han kunne finne en. Nå tyder det meste på at han har funnet en i Hellas. Kostas Manolas fikk mye skryt for sitt spill for grekerne under VM, og har vært koblet til Juventus, Roma og Napoli i etterkant. Men Daily Express skriver at Wenger nå vil prøve å lokke 23-åringen til London.

Tottenhams sjetteplass forrige sesong kostet en liten milliard. Denne sommeren prøver klubben en litt annen innfallsvinkel. Når det ikke funker å kjøpe seg til suksess, så vil de nå prøve å selge seg til en topp fire-plassering. Hele ni spillere skal være gjort tilgjengelige for overganger for å slanke stallen. Roberto SoldadoNacer ChadliSandroPaulinhoYounes KaboulMichael DawsonAndros TownsendKyle Walker og Kyle Naughton skal alle være tilgjengelig dersom noen vil ha dem, skriver Daily Mail. Den eneste av dem Spurs egentlig helst vil beholde er Walker. Manager Mauricio Pochettino råder i øyeblikket over 32 mann, og får bare melde opp 25 til Premier League-sesongen. Derfor må noen bort.

Tidligere Spurs-manager Harry Redknapp er villig til å hjelpe gamleklubben sin med å bli kvitt et par spillere. Ifølge CaughtOffside ønsker han å hente Andros Townsend og Harry Kane til Queens Park Rangers. Og i bytte kan Tottenham få Loic Remy. Spurs har i hele sommer vist interesse for den franske spissen, som ikke var i god nok fysisk forfatning til å spille for Liverpool.

Men Chelsea kan komme på banen og stjele Loic Remy fra Tottenham. Dersom skaden til Didier Drogba er så alvorlig som det nå fryktes, så kan Jose Mourinho gå for franskmannen for å ha dekning på spissplassen, skriver Goal. Drogba kan i verste fall være ute til langt ut på nyåret.

Mehdi Benatia har stått på noen engelske ønskelister i sommer, og alt tyder på at marokkaneren kommer til å forlate Roma. Ifølge Daily Mirror er det Chelsea som står først i køen etter at Manchester City sikret seg Eliaquim Mangala

Manchester United-fansen venter fortsatt på det virkelig store sommerkjøpet. Blir det Juan CuadradoAngel di Maria eller Arturo Vidal? Skal en tro Daily Star så er de alle så godt som klare for klubben, men det er alltid et men, eller tre. Og i stedet kan de røde djevlene risikere at sommerens største handel blir et salg. For Paris Saint-Germain skal nå være klar for å hente Wayne Rooney til Frankrike, skriver avisen.

Leicester er tilbake i det gode selskap, og manager Nigel Pearson ønsker å gjøre en skikkelig signering for å markere seg. Nå innrømmer han at han er i samtaler med Esteban Cambiasso, som forlot Inter etter forrige sesong. Men Leicester-manageren er ikke spesielt fornøyd med at nyheten er kommet ut i media, og kaller den som har lekket for en klovn, skriver Leicester Mercury.

Connor Wickham brukte lang tid på å ta nivået i Premier League, men mot slutten av forrige sesong var han plutselig den spissen mange spådde han ville bli. Med fem mål på de seks siste kampene, bidro han sterkt til at Sunderland berget plassen i Premier League. Nå topper han ønskelisten til West Ham, som trenger en erstatter for langtidsskadde Andy Carroll. Men The Hammers' bud på 50 millioner kroner ble blankt avvist på The Stadium of Light. De svarte kattene vil ha 80 millioner, selv om Wickham bare har ett år igjen av kontrakten sin, melder Daily Telegraph.