Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

– I alle dager?! Antrekket er som fra en dårlig 90-talls-musikkvideo

Moteeksperten kårer de beste og verste antrekkene fra Teen Choice Awards.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natt til mandag gikk årets Teen Choice Awards av stabelen i Los Angeles. I prisutdelingen skal Hollywoods yngste hedres, og den blå løperen var derfor fylt med unge skuespillerspirer – og de eldre, som ble nødt til å hente fram sin yngre side for anledningen.

På løperen krydde det av jumpsuiter, fargerike dresser og nakne mager. Vi har fått moteekspert og redaktør for magasinet Vixen, Ida Elise Eide Einarsdóttir (27), til å kåre de beste – og verste – antrekkene fra årets fest.

Selena Gomez – tredy og sleek

Ifølge Einarsdóttir var det festens store vinner, Selena Gomez, som i tillegg til å vinne den gjeveste prisen «Ultimate Choice Award», også stikker av med seieren for det beste antrekket.

– Selena Gomez ser både trendy, kul og akkurat passe sleek ut i den ettertraktede tuxedo jumpsuiten fra Saint Laurent. Og helt riktig har hun holdt tilbehøret til less is more med metallic gullfargede spisse pumps fra Miu Miu og clutch fra Dior. Sotede øyne og trendy hestehale setter kronen på verket. Terningkast 6, sier Einarsdóttir.

TERNINGKAST SEKS: Selena Gomez. Foto: Scanpix
TERNINGKAST SEKS: Selena Gomez. Foto: Scanpix

Taylor Swift – som en sommerdrøm

Men Gomez må dele sekseren på terningen med en annen soleklar kandidat.

– Taylor Swift ankom den blå løperen i en sommerdrøm av et antrekk med grønt skjørt og crop top signert Novis samt gule sko fra kjendisfavoritt Charlotte Olympia. De sorte og hvite detaljene i plaggene setter prikken over i’en, og gir antrekket et sporty, men moderne følelse perfekt for et arrangement som Teen Choice. Terningkast 6, mener moteeksperten.

TERNINGKAST SEKS: Taylor Swift. Foto: Scanpix
TERNINGKAST SEKS: Taylor Swift. Foto: Scanpix

Kim Kardashian – superhot i zebramønster

Kim Kardashian ser ut til å kapre festen og pressen hvor enn hun går – også på Teen Choice Awards.

– Kim Kardashian er superhot! Hun har utvilsomt steget i motegradene etter at hun traff Kanye, og dette er et av hennes beste look på lenge. Det zebramønstrede blyantskjørtet sitter som støpt, og den langermede overdelen i skinn er knytt som en trendy crop top. Freshere sko og en kul clutch ville gitt full pott. Terningkast 5.

TERNINGKAST FEM: Kim Kardashian. Foto: Scanpix.
TERNINGKAST FEM: Kim Kardashian. Foto: Scanpix.

Kendall Jenner – supersexy i hvit jumpsuit

Også stjernesøsteren så utmerket ut, mener moteeksperten.

– Også lillesøster Kendall Jenner overrasker med en high fashion look på den blå løperen. Den hvite jumpsuiten med gjennomsiktige paneler er supersexy, men blir likevel tonet ned av det enkle tilbehøret. Makeupen er enkel, naturlig og glødende, og håret er slicked back som rett fra catwalken. Lave sandaler er helt riktig i motebildet akkurat nå, men et par høye heler hadde rocka opp antrekket enda litt mer - men trengs det? Terningkast 5.

TERNINGKAST FEM: Kendall Jenner. Foto: Scanpix.
TERNINGKAST FEM: Kendall Jenner. Foto: Scanpix.

Zendaya – for mye av det gode

En som derimot ikke når opp på terningen, er Disney-stjernen Zendaya Coleman. Ingen Disney-prinsesse å spore her, mener Einarsdóttir.

– Hot pink er riktignok en av sommerens aller viktigste farger, men noen ganger blir det rett og slett for mye av det gode. Eller hva Zendaya? Denne kjolen skulle vært den lille sorte, tilbehøret skulle vært droppet, og det samme skulle skoene. Og ikke minst den store sløyfen bak i nakken. Terningkast 2.

TERNINGKAST TO: Zendaya Coleman.
TERNINGKAST TO: Zendaya Coleman.

Hilary Duff – som en dårlig musikkvideo fra 90-tallet

Zandaya blir riktignok slått av selveste Hilary Duff, som stikker av med den aller laveste verdien en terning kan tilby.

– Hva i alle dager, Hilary?!? Dette antrekket er som tatt rett ut fra en dårlig musikkvideo fra 90-tallet. Skinn er riktignok supertrendy, men ikke i denne kombinasjonen. Og de røde blomstene på toppen er helt krise. Det samme er snittet på skjørtet. Og clutchen. Og skoene! Don’t get me started. Terningkast 1, sier Einarsdóttir.

TERNINGKAST ÉN: Hilary Duff. Foto: Scanpix
TERNINGKAST ÉN: Hilary Duff. Foto: Scanpix


Se flere bilder fra prisutdelingen her: