PÅ VEI UT: Marouane Fellaini er en av sju spillere som har fått beskjed om at han er overflødig i Manchester United.
PÅ VEI UT: Marouane Fellaini er en av sju spillere som har fått beskjed om at han er overflødig i Manchester United.

Fotballryktene:
– Sju har fått beskjed om å forlate Manchester United

Og Radamel Falcao kan havne i Premier League.

Det er under en uke igjen til ligastart i England, men det er 20 dager til overgangsvinduet smeller igjen for denne gang.

Mange klubber har allerede handlet ivrig, men ingenting tyder på at aktiviteten kommer til å bli mindre de kommende ukene.

Manchester United-manager Louis van Gaal brukte helgen på å gi sju spillere beskjed om at de ikke lenger har noen fremtid på Old Trafford. Rafael, Marouane Fellaini, Nani, Anderson, Javier Hernandez, Wilfried Zaha og Will Keane kommer ikke til å spille noen store roller i drømmenes teater det kommende året, skriver Daily Mail. En som derimot fikk beskjed om at han fortsatt er ønsket med videre er Shinji Kagawa, men japaneren må akseptere at han denne sesongen vil få en liten birolle. Både Juan Mata og Ander Herrera er foretrukket i Kagawas favorittposisjon.

En som kan være på vei inn stadionportene på Old Trafford er Daley Blind. Ryktene har gått lenge om at van Gaal vil ha sin landsmann, men de tok fart da han ble vraket i startoppstillingen da Ajax åpnet sesongen med 4-1 over Vitesse søndag. Men før Manchester United-fansen begynner å lete etter draktnummer til Blind, så må det også meldes at de øvrige VM-heltene Joel Veltman og Jasper Cillessen også satt på benken.

Juan Cuadrado er en annen kar som har vært i Manchester Uniteds søkelys. Ifølge Sport Mediaset skal colombianeren ha bedt Fiorentina-president Andrea Della Valle om å få forlate klubben. Della Valle håper han kan holde kantspilleren i Firenze en sesong til, men innrømmer at han ikke er optimistisk. Barcelona er dog favoritt til å sikre seg Cuadrado.

Radamel Falcao kan fortsatt komme til å flytte på seg. Liverpool hadde en liten drøm om å få den colombianske måljegeren til England, men skal ha fått beskjed om at Falcao er på vei til en annen klubb da de forhørte seg med Monaco. Daily Mirror skriver at spissens far ikke vil utelukke en overgang i sommer, og Real Madrid fremstår som den store favoritten til å få underskriften hans. Men både Chelsea og Manchester City lurer i buskene.

Manchester City fikk rundjuling av Arsenal i Community Shield søndag, og behovet for en topp midtstopper viste seg tydelig for de regjerende mesterne. Uten Vincent Kompany fremstod ikke The Citizens særlig stødig bakover. Manager Manuel Pellegrini bekreftet overfor BT Sport etter kampen at alt tyder på at Eliaquim Mangala kommer til klubben. 23-åringen skal bare være noen underskrifter unna en overgang fra Porto, skriver BBC.

Arsenal-manager Arsene Wenger skryter uhemmet av angrepsmulighetene han har etter nedsablingen av Manchester City. Men det kan bli en slanking av de fremre rekkene på Emirates. For ifølge Daily Star skal en delegasjon fra Galatasaray være på vei til London for å ta med seg Lukas Podolski og Joel Campbell til Tyrkia.

I likhet med Pellegrini så innrømmet Wenger at han er på jakt etter en midtstopper - dersom han får tak i en! Daily Express skriver at Daniel Agger nå er førstevalget til å fylle Thomas Vermaelens sete på Emirates.

Nicklas Bendtner har utrolig nok ikke fått seg en ny klubb etter at kontrakten med Arsenal gikk ut. Interessen for «verdens beste spiss» har ikke vært formidabel etter at danskens lønnskrav veltet en overgang til Eintracht Frankfurt. Men nå har Bendtner begynt å benytte seg av sosiale medier for å vise interesserte klubber at han trener, skriver Daily Mail.

Jonathan de Guzman var en av de første spillerne Michael Laudrup hentet til Swansea da han overtok som manager for to sesonger siden. Men den nederlandske midtbanespilleren kom bare på lån fra Villarreal, og Laudrup klarte å forlenge lånet for ytterligere en sesong i fjor sommer. Men nå er Laudrup borte, og det virker ikke som om Garry Monk har samme tiltrekningskraft som dansken. Daily Express skriver at Monk ikke lenger vil vente på de Guzman, og ting tyder på at Queens Park Rangers nå ligger før i køen enn waliserne.

Da bruker Monk heller kreftene sine på å tette igjen i de bakre rekker. Etter at Chico Flores nok en gang fulgte etter Laudrup til en ny klubb. Denne gang til Lekhwiya i Qatar, så har Swansea gått all in for Napolis midtstopper Federico Fernandez. Ifølge Daily Mail håper de å sikre seg den argentinske VM-spilleren i løpet av et par dager. Og ikke nok med det; Swansea håper også slå kloen i Nice-backen Timothee Kolodziejczak. Venstrebacken så ut til å havne i West Ham tidligere i sommer, men klubbene ble ikke enig om en overgangssum.

Hvis De Guzman havner i QPR, kan han få Glenn Hoddle som trener. Den tidligere landslagssjefen er i ferd med å bli hentet tilbake til engelsk fotball av Harry Redknapp. Redknapp ønsker å legge om til tre midtstoppere i comebacket i Premier League, og vil at Hoddle skal lede omleggingen ettersom han spilte med tre stoppere da han var manager i Chelsea på 1990-tallet, skriver Daily Mail.