Ulf tok etterlengtet poeng

Tom Nordlie begynte endelig poengsankingen i sin nye klubb, men seieren uteble da Sandnes Ulf spilte 0-0 mot Lillestrøm.

Sandnes Ulf - Lillestrøm 0-0

Se høydepunktene øverst!

Et Sandnes Ulf i krise hadde ikke tatt poeng i eliteserien på to måneder. Med seks strake tap var det tydelig at vertene i Sandnes hadde bestemt seg for å begynne snuoperasjonen for å komme seg bort fra jumboplassen søndag.

Kampen startet jevnt, før Nordlies menn tok mer og mer over kampen. Hjemmelaget styrte spillet, men unøyaktighet i den siste avleveringen og svake avslutninger førte til at den forløsende scoringen aldri kom.

Ulf fortsatte å kjøre kampen i annen omgang. De kom til flere avslutningsmuligheter, men en god Lillestrøm-keeper Arnold Origi samt dårlige plasserte avslutninger reddet bortelaget.

Hjemmelaget fikk etter hvert dårlig tid til å sikre seg tre viktige poeng, og klokken jobbet mot de lyseblå. De etterlot større og større rom bakover, men trioen Hannes Halldorsson, Edier Frejd og Derek Decamps hadde god kontroll bakover.

Likevel produserte gjestene sjanser, men også Magnus Haglunds menn mislyktes foran mål. Kampen endte dermed 0-0.

Sandnes Ulf fikk en scoring annullert, da dommer Per Ivar Staberg mente ballen hadde vært ute før Aksel Berget Skjølsvik satt den i mål.

Ulf-trener Tom Nordlie var svært lite fornøyd med avgjørelsen og ga dommertrioen det glatte lag like etter kampslutt. Hva som ble sagt, er ikke godt å si, men til C More like etter hadde treneren dette å si om avgjørelsen:

– Vi har dessverre en assistentdommer som står på motsatt side og vinker at ballen er ute før Skjølsvik setter den i mål. Vi ser på storskjermen at ballen ikke er ute. Man må være sikker når man tar slike avgjørelser. Dette er bare surt. Jeg sa fra etterpå, men det hjelper jo ikke det.

(©NTB)