MOT GAMLEKLUBBEN: Samir Nasris møte med Arsenal søndag blir ikke det første mot gamle lagkamerater. Her i duell med Per Mertesacker i 6-3-oppgjøret på Etihad Stadium i desember i fjor. Foto: Paul Ellis/AFP Photo
MOT GAMLEKLUBBEN: Samir Nasris møte med Arsenal søndag blir ikke det første mot gamle lagkamerater. Her i duell med Per Mertesacker i 6-3-oppgjøret på Etihad Stadium i desember i fjor. Foto: Paul Ellis/AFP Photo

Nasri gir seg på landslaget og reagerer på «idiotiske»  fornærmelser

Samir Nasri med friske uttalelser forut for Community Shield-oppgjøret søndag.

Se Nasri i aksjon søndag. Sendingen starter 15.00 på TV 2 Sport Premium!

Manchester City-stjernen Samir Nasri har bestemt seg for å aldri spille for det franske landslaget igjen. 27-åringen ble vraket fra sommerens VM-tropp.

Den offensive midtbanespilleren hintet nylig om at han var ferdig på landslaget, men nå har feier han all tvil til side.

– Det er bare å innse at så lenge Didier Deschamps er manager, har jeg ingen sjanse etter alt som er skjedd. Jeg er bare 29 når EM spilles i Frankrike, men å være med på landslaget gir meg ingen glede. Hver gang jeg reiser dit, blir det trøbbel.

Vraket fra VM-troppen
Landslagssjef Deschamps vraket Nasri fra sommerens VM-tropp fordi han var bekymret for 27-åringens innstilling når han ikke fikk spille fast. Nasri har også vært i konflikt med landets presse.

– Det rettes alltid beskyldninger mot meg, og det sårer familien min. Det er bedre å gi seg, og heller tenke på klubbkarrieren, sier han.

Nasri har 41 kamper for det franske landslaget. Han ble også utelatt fra VM-troppen i 2010. 

Langer ut mot Arsenal-fansen
Nasri skal søndag spille Community Shield-finale når hans lyseblå City tar imot hans tidligere klubb Arsenal på Wembley. Den engelske avisen The Mirror gjengir et intervju med Nasri, der han kaller drittslengingen han har fått fra sine tidligere supportere for «idiotisk».

– Jeg mener fornærmelsene jeg får er idiotiske. Jeg er ikke en Arsenal-supporter. Jeg er ikke fra London. Vi er bare spillere, og vi gjør det som er best for oss og karrierene våre, sie franskmannen.

Han forlot Arsenal til fordel for de lyseblå sommeren 2011 for å vinne titler, og har sikret seg to Premier League-titler og en ligacuptriumf på sine tre sesonger i Manchester.
©NTB/TV 2