KAN BLI PREMIER LEAGUE-SPILLER: Angel Di María kan ende opp i Manchester. Foto: Reuters
KAN BLI PREMIER LEAGUE-SPILLER: Angel Di María kan ende opp i Manchester. Foto: Reuters

Fotballrykter: – Manchester United har budt 600 millioner for Di María

... men Liverpool kan velte overgangen. Dette er lørdagens fotballrykter!

Det er drøye tre uker til overgangsvinduets siste dag, mandag 1. september. Hver eneste dag gjennomføres det overganger av større og mindre sort.

Det er fremdeles stor spenning knyttet til hvilke storspillere som skal skifte klubber på det internasjonale overgangsmarkedet.

Det har allerede vært noen store overganger, og mye tyder på at flere er i vente.

Hvem er ditt favorittlag linket til? Se dagens overgangsrykter her!

Flere engelske medier melder lørdag at Manchester United skal nærme seg en overgang for Angel Di María. Etter at det ble klart at PSG ikke ville ha råd til argentineren, er det nå de røde djevlene fra England som står klare med sjekkheftet. Ifølge Daily Express er budet allerede lagt inn, og skal være på 600 millioner kroner.

Dersom PSG får solgt Ezequiel Lavezzi til Liverpool, hvilket skal være aktuelt for rundt 190 millioner kroner, skal den franske storklubben dog allikevel være villig til å ta opp kampen om Di Maria. Det kan dermed se ut til at Brendan Rodgers både kan styrke sitt eget lag, og potensielt også hindre at Manchester United blir forsterket med Di María, i en og samme overgang.

En annen som kan være på vei til Manchester United er Alex Song. Ifølge Daily Express skal i hvert fall Louis van Gaal være interessert i å sikre seg den tidligere Arsenal-spilleren, dersom en overgang for Arturo Vidal ikke blir noe av. Song, som nå spiller for Barcelona, har også vært linket til sin tidligere erkerival Tottenham.

Liverpools overgang for Alberto Moreno vil bli sluttført etter at backen har spilt supercupfinale mot Real Madrid tirsdag. The Mirror mener i hvert fall å vite at Sevilla ønsker å benytte seg av 22-åringen en siste gang før han selges for i underkant av 150 millioner kroner til Merseyside-klubben.

Tottenham skal være interessert i å bruke drøye 20 millioner kroner på den nigerianske vingen Moses SimonLiverpool har også vært linket til Trencin-spilleren, men Spurs-speidere (eller er det  i virkeligheten Liverpools speidere, som jobber for begge klubber?) skal ha observert 19-åringen i Europaliga-kampene mot Hull, og blitt imponert. CelticAjax, PSV og Feyenoord har også vært linket til spilleren.

En som kan være på vei bort fra White Hart Lane, kun etter en sesong, er Roberto Soldado. The Telegraph skriver i hvert fall at mannen som scoret mål for gøy i La Liga kan returnere til hjemlandet og Atlético Madrid. Avisen mener å vite at den regjerende spanske mester ønsker seg Soldado på lån, men at Spurs' nye manager Mauricio Pochettino ønsker å få det beste ut av 29-åringen og gi ham en ny mulighet. Spissen, som scoret 18, 17 og 24 ligamål for Valencia før overgangen til Tottenham, scoret kun seks mål i ligaen forrige sesong, men uttalte tidligere i uken at han «ikke kan vente på å komme tilbake til White Hart Lane».

En av Ghanas VM-stjerner, Christian Atsu, blir å se i Premier League kommende sesong. Daily Mail skriver at 22-åringen har bestemt seg for å spille for Everton, på utlån fra Chelsea. Sunderland og Swansea var også interesserte, men vingen, som signerte for Chelsea i september i fjor, har bestemt seg for de blå fra Liverpool. Etter overgangen for snart et år siden, har han tilbrakt en sesong på lån i nederlandske Vitesse.

En annen spiller som kan forsvinne fra Chelsea er Petr Cech. Tsjekkeren vil ikke spille andrefiolin bak Thibaut Courtois, og ifølge Express står Real Madrid klare med drøyt 100 millioner kroner. Der skal han bli Iker Casillas' erstatter, noe som trolig betyr førstekeeper-plass og mindre treflis i baken kommende sesong enn hva faktum hadde vært dersom han hadde blitt værende i London.

Ronny Deilas Celtic kan miste sin eminente keeper. Ifølge Sky Sports er nemlig Fraser Forster på medisinsk test i Southampton, forut for en overgang verdt drøye 100 millioner kroner. 26-åringen var en del av Englands VM-tropp i sommerens mesterskap i Brasil, og har storspilt for Celtic i Mesterligaen og hjemlig serie de siste sesongene.