«Fingern» om kona: – Ja, hun er en dårlig sjåfør 

Jenny Skavlans ektemann synes det er irriterende at hun får kjøre store doninger i rånefilmen «Børning». Se video! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Filmen «Børning» har i dag førpremiere i hovedstaden. Jenny Skavlan er en av hovedrolleinnehaverne der hun spiller den tøffe sjåføren Sylvia. 

Stolt ektemann

 

Under filmvisningen dukket selvfølgelig også hennes ektemann «Fingern», Thomas Gullestad. Han legger ikke skjul på at han er veldig stolt over kona.

– Jeg er stolt av henne hver eneste dag, sier han til TV2.no. 

Selv er han mer enn gjennomsnittet opptatt av kule biler, og han legger ikke skjul på at han er litt misunnelig på Jenny. 

– Det er litt irriterende at hun som nesten ikke kan kjøre bil skal sitte i sånne doninger med 600 hestekrefter. Det er jo livsfarlig.

Farlig

Er hun en dårlig sjåfør?

– Ja. Hun følger med på så mye som skjer rundt hele tiden, hun ser ikke så mye frem. Det er ikke så smart. Jeg tenker at det er litt farlig, men hun har jo lappen, tilføyer han. 

Jenny selv tror nok at Fingern har rett i det han sier. 

– Jeg er ikke en teknisk god sjåfør, og det er nok det han merker mest. Men jeg er glad i fart, og hvis utfordringen er som i "børning" og tørre å kjøre fort, da føler jeg at jeg kan være relativt god. 

Liker store motorer

I filmen spiller Jenny den tøffe sjåføren Sylvia. Men i virkeligheten er hun det hun kaller en «myk trafikant».

– Jeg går og sykler mye. Men biler er veldig gøy. Jeg er gift med en bilgærn fyr, han sjarmerte meg med en hvit 72-modell Mustang cabriolet en gang for lenge siden. Så jeg synes jo det å kunne litt om bil kommer godt med hjemme, sier Skavlan.

Det er ikke tvil om at hun også er bitt av basillen. 

– Store motorer som brummer hardt under setet er helt topp!