SPANKULERER: Den styrtrike businessmannen Pankaj Parakh gikk onsdag gjennom byen for å vise frem den helt spesielle skjorta si, som voktes av fire menn i uniform. Foto: Scanpix
SPANKULERER: Den styrtrike businessmannen Pankaj Parakh gikk onsdag gjennom byen for å vise frem den helt spesielle skjorta si, som voktes av fire menn i uniform. Foto: Scanpix

Pankajs (45) skjorte må ha fire livvakter

Den indiske businessmannen går aldri utendørs med mindre enn to kilo gull på seg. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Styrtrike Pankaj Parakh (45) er glad i penger, og han liker å vise frem rikdommen sin.

I anledning 45-årsdagen sin fredag, fikk Parakh, som har tjent seg søkkrik på tekstilindustrien i India, nylig lagd seg en helt spesiell skjorte.

Skjorta, som du ser på bildet over, er laget av gull. Den veier fire kilo, og hele 20 skreddere måtte til for å få den klar til bursdagen. Det tok 3200 timer å sy jakken ferdig, skriver New York Post. 

Hver gang Parakh har den på seg, hyrer han inn hele fire livvakter som kan vokte den. 

– Jeg ønsket å ha på meg noe spesielt når jeg skulle takke for suksessen min da jeg besøkte elefantgudens tempel Siddhivinayak Temple i Mumbai, forklarer Parakh.

Dette kostet den

Parakh bladde opp 1,3 millioner kroner for gullet som senere ble sydd inn i den etter hvert så prangende skjorta. 

Lokale medier skriver at Parakh onsdag spankulerte stolt gjennom hjembyen Yeola iført gullskjorta, og han hadde to livvakter på hver sin side. 

– Jeg går aldri utendørs uten mellom to og tre kilo gull på meg, sier han til lokalavisa.  

Gulljakken veier altså litt mer enn det Parakh trives med på kroppen.

– Jeg har alltid vært fascinert av gull, helt siden jeg var fem år gammel og gikk på skolen. Gjennom årene har det blitt en ekte hobby, så det var logisk at jeg skulle gjøre 45-årsdagen min til en gylden affære, sier han.