Prinsesse Estelle pyntet seg med superpopulær plastikkpynt

Nå har salget av de hjemmelagde smykkene steget med 300 prosent i England. Se bildene!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nylig feiret Victoria sin 37-års dag, og i den forbindelse hadde mor og datter Estelle pyntet seg med plastikkarmbånd. Også prins Sverre Magnus ble fotografert med fargerike plastikkarmbånd i sommer.

De fargerike plastikkarmbåndene kalles «Loom-bånd» og har blitt sett på flere kongelige armer den siste tiden.

FARGERIKT: Prins Sverre Magnus bar også plastikkarmbånd under fotograferingen av kronprinsfamilien på Dvergsøya utenfor Kristiansand.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
FARGERIKT: Prins Sverre Magnus bar også plastikkarmbånd under fotograferingen av kronprinsfamilien på Dvergsøya utenfor Kristiansand. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Både Kate Middleton ogg prins William har tidligere vist seg med dette armbåndet, og stadig flere kaster seg på trenden. 

I England har fenomenet blitt stort, og Daily Mail rapporterer at salget av disse armbåndene har skutt i været med 300 prosent den siste tiden. 

Kan lages

Også TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland har sans for de fargerike armbåndene. Han har allerede registrert at lille Estelle og mamma Victoria bar de rimelige armpynten på hennes bursdag. 

– Dette var nok gaver fra noen i publikum. Både mor og datter beholdt armbåndene på – og har nok med dette vært med å forsterke denne trenden i Sverige, sier han.

FLEKSIBLE: Loom-armbånd kan hektes sammen og brukes på alle mulige måter.
FLEKSIBLE: Loom-armbånd kan hektes sammen og brukes på alle mulige måter.

Han tror kanskje flere i det norske kongehuset hiver seg på moten – som lett kan lages hjemme. 

– Vårt eget kronprinspar og deres barn er gjerne også med på slike trender – så vi får kikke etter på nyere bilder av familien på Skaugum. Og jeg må innrømme at jeg synes det er litt morsomt med slike trender og «fads» , som ikke koster skjorta! tilføyer Totland.

Tjent seg søkkrik 

Mannen bak fenomenet, Steve Gilston, har nå tjent 80 millioner pund på oppfinnelsen som bare koster 20 pund for et armbånd.

Armbåndene har nå kommet på listen over de ti mest solgte leketøyene gjennom tidene.