IKKE TIL PSG: Ángel Di María kan være på vei bort fra Real Madrid, men det ser ut til at PSG ikke blir neste stoppested.  (AP Photo/Victor R. Caivano)
IKKE TIL PSG: Ángel Di María kan være på vei bort fra Real Madrid, men det ser ut til at PSG ikke blir neste stoppested. (AP Photo/Victor R. Caivano)

PSG-presidenten: – Vi har ikke råd til Di María

Franskmennene bekrefter at Ángel Di María ikke blir PSG-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Styrtrike Paris Saint-Germain har avsluttet jakten på Real Madrids Ángel Di María (26).

Den briljante vingen er ryktet bort fra Santiago Bernabéu. På torsdagens presentasjon av David Luiz bekreftet PSG-president Nasser Al-Khelaifi at den franske klubben har gitt opp å signere den argentinske 26-åringen. 

– Vi har forhandlet om Ángel Di María med Real Madrid. Han ble veldig dyr, og vi har avsluttet forhandlingene, sier Nasser Al-Khelaifi.

Så langt i sommer har PSG sikret seg ivorianeren Serge Aurier på lån fra Toulouse. Og så har selvsagt den franske giganten signert David Luiz og gjort ham til tidenes dyreste forsvarsspiller - 50 millioner pund fikk Chelsea for å sende krølltoppen til Paris.

Selv om det er nok penger å ta av i PSG, må klubben forholde seg til UEFAs økonomiske fair play (FFP). I mai ble PSG, i likhet med Manchester City, ilagt en bot på 60 millioner euro for brudd på FFP.

Det er derfor rimelig å anta at et kjøp av Di María ville gjort jobben med å holde økonomisk balanse vanskelig. Da må i alle fall spillere ut av portene på Parc des Princes.

Men tilbake til Di María. Real Madrid har også vært på handletur i sommer. Toni Kroos og James Rodríguez er storfiskene hovedstadsklubben har fanget i nettet. Det kan med andre ord bli trangt om plassene i det stjernespekkede mannskapet til Carlo Ancelotti den kommende sesongen.

Di Marías kontrakt med Real Madrid går ut i 2018. Manchester United er en av klubbene som også skal være interessert i spilleren med den presise venstrefoten.

50-MILLIONERSGLIS: David Luiz møtte pressen da han ble presentert som PSG-spiller i Paris tirsdag.  REUTERS/Benoit Tessier (FRANCE - Tags: SPORT SOCCER TPX IMAGES OF THE DAY)
50-MILLIONERSGLIS: David Luiz møtte pressen da han ble presentert som PSG-spiller i Paris tirsdag. REUTERS/Benoit Tessier (FRANCE - Tags: SPORT SOCCER TPX IMAGES OF THE DAY)