LIVSGLEDE: TV 2 Sporty ønsker å inspirere til et mer aktivt liv.
LIVSGLEDE: TV 2 Sporty ønsker å inspirere til et mer aktivt liv.

Om TV 2 Sporty

Med Sporty er TV 2s mål å inspirere og motivere det norske folk til aktivitet og sunne livsvaner. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det gjøres ved å sette søkelys på helse, kosthold og trim på TV og nett.
Og ved å skape verktøy som inspirerer til en friskere hverdag. Sportyklubben motiverer deg til å gjøre valg som er bra for helsen din.

Stamina som samarbeidspartner sikrer høy faglig kvalitet på innhold og tjenester i TV 2 Sporty. Stamina består av ca. 50 treningssentre, landsdekkende bedriftshelsetjeneste og Norsk Idrettsmedisinsk Institutt (NIMI), som er et medisinsk spesialistsenter, med privat sykehus, trening, rehabilitering og egen forskningsavdeling.

Vår visjon: TV 2 Sporty ønsker å gjøre det norske folk gladere og friskere ved å tilby et konsept som gjør trim og trening morsomt og sosialt. Konseptet er tilpasset både enkeltbrukere og bedrifter/organisasjoner.

TV-serier: TV 2 Sporty produserer TV-serier som opplyser, underholder og engasjerer.

Treningskonsept på nett og mobil: TV 2 Sporty tilbyr et motivasjonsverktøy på nett og mobil med konkurranse, treningsprogrammer, sosiale funksjoner, kalender og statistikk. Fullfør etapper Jorden rundt ved å registrere trening med TV 2 Sporty app eller på personlig nettside, og vinn premier. TV 2 Sporty app er et motiverende treningsverktøy med treningsprogrammer og sosiale funksjoner. Appen er gratis å laste ned og bruke. 

Sporty bedrift tilbyr konkurranser mellom lag på arbeidsplasser.

Kontakt oss:

sportybedrift@tv2.no

sportysupport@tv2.no

tv2sportytips@tv2.no