TIL LIVERPOOL?: Edinson Cavani skal være ønsket på Anfield.  AFP PHOTO / WANG ZHAO
TIL LIVERPOOL?: Edinson Cavani skal være ønsket på Anfield.  AFP PHOTO / WANG ZHAO

Fotballrykter: –Liverpool forbereder rekordbud på Cavani

Og Zlatan kan få sjefsrolle i Juventus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er drøye tre uker til overgangsvinduets siste dag. Hver eneste dag gjennomføres det overganger av større og mindre sort.

Det er fremdeles stor spenning knyttet til hvilke storspillere som skal skifte klubber på det internasjonale overgangsmarkedet.

Det har allerede vært noen store overganger, og mye tyder på at flere er i vente.

Liverpool-supportere verden over har fortvilet og stilt spørsmålet om hvem som skal erstatte Luis Suárez på topp hos de røde. Nå er det mulig at svaret er kommet. Ifølge caughtoffside forbereder Liverpool et bud på hele 400 millioner kroner for å få Edinson Cavani til klubben. Uruguayaneren skal være misfornøyd med å spille andrefiolin bak Zlatan Ibrahimovic i Paris Saint-Germain, og en overgang skal derfor ikke være helt urealistisk. Om handelen går i boks vil det bli den dyreste spilleren Liverpool noen gang har hentet.

Samtidig skriver Aftonbladet at Zlatan kan vende tilbake til Torino og Juventus allerede fra neste sesong av. Ifølge avisen skal svensken selv ha innrømmet at han drømmer om å vende tilbake til gamleklubben en dag. Dersom han kommer åpner den italienske storklubben for at Zlatan kan få en sjefsrolle i klubben dersom han avslutter karrieren i Torino.

TIL ENGLAND?: Freddy Guarin ønsker seg til Manchester United. AFP PHOTO/CARLO HERMANN
TIL ENGLAND?: Freddy Guarin ønsker seg til Manchester United. AFP PHOTO/CARLO HERMANN

Manchester United kan være nær å sikre seg Inters midtbanespiller Freddy Guarin. Ifølge Daily Star skal spilleren selv ha uttrykt overfor sin nå nåværende klubb at han ønsker å dra til Manchester.

United skal også ha fått positive tilbakemeldinger i sitt forsøk på å hente Romas forsvarsspiller Mehdi Benatia. 27-åringen er verdsatt til rundt 300 millioner kroner og skal også være i søkelyset til klubber som Chelsea og Real Madrid.

Også Arsenal er ute på markedet for å gjøre de siste forsterkningene før deadline day. London-klubben ønsker å sikre seg Sjakthar Donetsks offensive midtbanespiller Douglas Costa, etter at de mislyktes i å hente Juan Quintero fra Porto. Det skriver Daily Express.

En som kan se ut til å forlate Premier League er Liverpools Daniel Agger. I alle fall om dansken får det som han selv vil. Innkjøpet av Dejan Lovren kan føre til lite spilletid for Agger,og ifølge Daily Mirror skal midtstopperen ha tatt til tårene og tryglet Brendan Rodgers om å få forlate klubben. Dersom han får lov til det kan Barcelona fort bli neste stoppested for den danske landslagskapteinen.

Barcelona skal også ha forhørt seg om Arsenals Thomas Vermaelen, men nå skriver Daily Mail at Manchester United vil snyte spanjolene for den belgiske stopperen ved å betale Arsenal 150 millioner kroner.

Den tidligere Liverpool-sjefen, og nåværende Napoli-manager, Rafael Benitez, skal ha vendt blikket mot gamle trakter. Spanjolen skal ha gitt uttrykk for at han ønsker å hente Lucas Leiva til Italia.

Tottenham ønsker å hente PSVs nederlandske landslagsving Memphis Depay. London-klubben skal være villige til å betale 90 millioner kroner i tillegg til å sende Nacer Chadli andre veien. Det skriver Daily Mail.

SpURS-AKTUELL: Memphis Depay her sammen med Louis van Gaal.
SpURS-AKTUELL: Memphis Depay her sammen med Louis van Gaal.