TIL EUROPA: Rekdal tror Esbjerg slår Ruch Chorzow fra Polen og går videre i Europa League-kvalifiseringen. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
TIL EUROPA: Rekdal tror Esbjerg slår Ruch Chorzow fra Polen og går videre i Europa League-kvalifiseringen. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)

Onsdagens Rekdal-tips gikk rett inn

Seier som ventet til Besiktas og APOEL. Her er torsdagens Europa-tips fra Langoddsen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LECH POZNAN - STJARNAN (0-1) (EUROPA LEAGUE KVAL.)

H: 1,60 U: 3,65 B: 3,45
Lech Poznan tapte 1-0 på Island i første kamp, og er nå under massivt press for å rette opp. Det er store forventninger rundt den polske storklubben, og et nederlag mot Stjarnan ville være meget pinlig. De fikk ingen god oppkjøring, da Lech tapte 2-3 hjemme for Wisla Krakow i serien i helga. Stjarnan skulle spilt onsdag, men den kampen er naturlig nok utsatt. De har dermed hatt god tid til å forberede seg på returen. Stjarnan kommer til å parkere bussen her, men Lech bør vinne klart.

 

ESBJERG - RUCH CHORZOW (EUROPA LEAGUE KVAL.)

H: 1,60 U: 3,35 B: 3,95
Esbjerg har hatt en svak sesonginnledning i Superligaen med to tap og en uavgjort. I helga tapte de 2-3 for FC Nordsjælland. Ruch Chorzow har startet enda værre med tre strake tap. De ligger helt sist på tabellen og tapte 0-3 for Podbeskidzie i helga. Med 0-0 i første kamp har Mohammed Fellah og Esbjerg en god mulighet til å gå videre i kvalifiseringen mot et lag som i utgangspunktet burde vært en vanskelig, men ikke umulig, motstander.

 

ASTERAS TRIPOLIS - MAINZ 05 (EUROPA LEAGUE KVAL.)

H: 3,95 U: 3,35 B: 1,60
Asteras Tripolis kom på femteplass i den greske Superligaen forrige sesong og har med det fått en sjelden mulighet til å spille europacup. I forrige runde vant de 5-3 sammenlagt over Rovaniemi, men nå er de i trøbbel mot en langt større klubb. Mainz 05 har ikke for vane å spille europacup de heller, men de vant 1-0 hjemme på Coface Arena i første kamp. De kom på syvende plass i Bundesliga forrige sesong, og har spilt solide treningskamper med seire over blant annet Zürich og Kaiserslautern. Mainz 05 har vist fremgang i flere år, og Rekdal har tro på at tyskerne vinner i Hellas og sikrer avansement.