Bildet har ikke noe med saken å gjøre. AFP PHOTO / JEAN-PIERRE CLATOT
Bildet har ikke noe med saken å gjøre. AFP PHOTO / JEAN-PIERRE CLATOT

Skal ha stjålet Schumachers legejournal - funnet hengt i cellen

Mannen som er mistenkt for å ha stjålet Michael Schumachers legejournal er funnet hengt i en fengselscelle i Zürich.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skadet seg stygt like før nyttår: – Schumacher svever mellom liv og død

Flere internasjonale medier, blant annet Sky Sports og tyske Bild, meldte onsdag ettermiddag at helikopterarbeideren som er mistenkt for å ha lurt unna papirer med informasjon om Schumachers tilstand er funnet hengt i en fengselscelle i Zürich i Sveits.

Mannen, hvis navn er ukjent, skal ha vært en del av helseteamet som var på plass i helikopteret som fløy den tidligere Formel 1-stjernen fra et fransk sykehus til Sveits i juni.

45 år gamle Michael Schumacher skadet seg stygt like før årsskiftet, og lå i kunstig koma i et drøyt halvår.

Det har versert flere nyheter, og også rykter, rundt Schumachers tilstand, men i midten av juni meldte Bild at Scumacher hadde våknet fra koma.

Mannen som nå er funnet hengt i en fengselscelle i Zürich ble arrestert så sent som i går, skriver Bild, og i dag tidlig kom det sveitsiske politiet med følgende uttalelsen:

– En mann har blitt funnet hengt. Bevisene tyder på at det ikke har vært andre personer enn den avdøde i cellen i forbindelse med dødsfallet.

Dokumentet den avdøde er mistenkt for å ha stjålet inneholdt tolv sider med svært sensitiv informasjon om Schumachers helse. Papirene skal ha blitt forsøkt solgt til ulike medier i Tyskland, England og Frankrike, og prisen skal ha ligget på rundt 350.000 norske kroner.