Ryttere startet slåsskamp etter målgang på etappen

Uenig sykkelryttere slo fra seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke uvanlig at det går heftig for seg når spurterne skal gjøre opp om seieren på oppløpet. Det ble imidlertid i overkant hett etter målgang på tirsdagens etappe i Portugal rundt. 

Adrenalinet var fremdeles på kokepunktet etter at italieneren Enrico Rossi hadde spurtet inn til en ellevteplass. Ut av intet fikk tv-seerne se rytteren fra det danske laget Christina Watches-KUMA i et realt basketak.

Rossi gestikulerte voldsomt mot Vicente García de Mateos (Louletano Dunas Douradas) før han ga den spanske rytteren en rett høyre. De Mateus svarte med å slå tilbake, før andre ryttere kom til for å stoppe slåsskampen.

– Jeg kjører over streken, så kjører han inn i meg slik at vi velter. Så står han og roper til meg, så gir jeg ham et slag, var Enricco Rossi forklaring på opptrinnet til dansk TV 2.

– Jeg slo tilbake for å forsvare meg, sier Vicente García de Mateos.

Se slåsskampen i videovinduet øverst på siden!

Ifølge dansk TV 2 er det ikke klart om de to kamphanene blir straffet for opptrinnet. Lagsjef i Christina Watches-KUMA, Bo Hamburger, sier at Rossi ble rasende da de Mateus ropte etter ham.

– Vel, etter målgang kjører Rossi bort fra målområdet og en annen rytter kommer plutselig kjørende i motsatt retning og dundrer inn i ham. Når den andre rytteren så begynner å rope etter ham, blir Rossi rasende og slår til ham, sier Bo Hamburger.