BLI SPORTY: TV 2 Sporty-appen gir deg treningsprogrammer og motivasjon under økten, i tillegg til en rekke andre morsomme funksjoner.
BLI SPORTY: TV 2 Sporty-appen gir deg treningsprogrammer og motivasjon under økten, i tillegg til en rekke andre morsomme funksjoner.

Din personlige trener på lommen

Med TV 2 Sporty-appen får du tilpasset treningsopplegg og egen motivator.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 Sporty-appen gjør din Iphone eller Android-telefon om til en motiverende treningsveileder.

Velg et treningsprogram som passer for deg, bli inspirert av kjendismotivatorer når du trener og test kroppens fysiske alder. Del Sporty-bilde med detaljer fra økten på sosiale medier. Og vinn reise til 20.000 ved å delta i Jorden rundt-konkurransen!

Android: Last ned appen her

Iphone: Last ned appen her

Enkel å bruke: TV 2 Sporty-appen er en enkel måte å registrere treningen din på. Appen måler turen med tid, distanse fart og kaloriforbruk, og du får oversikt med kart og grafer for hastighet, høyde og puls.

For hver kilometer får du beskjed om tempoet – på norsk.

OVERSIKTLIG: Sporty-appen er enkel i bruk og gir deg alle detaljer om treningen din.
OVERSIKTLIG: Sporty-appen er enkel i bruk og gir deg alle detaljer om treningen din.

Få motivator på øret: I Sporty-appen er det en rekke Premium-funksjoner: Kjendismotivator, kondisjonskalkulator, treningsprogrammer og Jorden rundt-konkurranse.

Du kan velge mellom fire motivatorer som gir deg oppmuntrende meldinger underveis og etter treningsturen: Hedda Kise, Dag Otto Lauritzen, Christina Vukicevic og Davy Wathne.

Motivatorene gir deg melding per kilometer om du har økt farten, når du har trent i 20 minutter og for hver femte kilometer. Når du er ferdig får du en oppmuntrende beskjed.

Treningsprogrammer: Som Premium-kunde får du også tilgang på en rekke treningsprogrammer. Her er programmer for deg som ønsker å komme i gang, deg som svetter på treningssenter og deg som vil bli en bedre løper eller vil følge Dag Ottos program for å bli en spreking på sykkelsetet.

Alle programmene finnes i varianter fra nybegynner til supermosjonist.

Når programmet er valgt legger øktene seg inn på dager i kalenderen din.

Det er bare å trykke på økten slik at du får opp en beskrivelse, og trykke start for å sette i gang.

Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Ta Sportybilde: En helt ny og unik funksjon er at du kan ta bilde underveis eller etter turen med visning av sted, temperatur og de viktigste data fra treningsøkten.

Sportybildet kan du dele via epost, SMS eller på sosiale medier. Bildene lagres også i ditt galleri på telefonen.

Mål kroppen fysiske alder: Med kondisjonskalkulatoren får du en pekepinn på kroppens fysiske alder og estimert oksygenopptak.

Alt som skal til er å svare på seks enkle spørsmål.

Testen kan tas på nytt når du ønsker det, slik at du kan se om innsatsen du legger ned betaler seg i bedre kondis og yngre kropp.

 

MOTIVERENDE: Del bilde av turen med venner, fullfør etapper og test din fysiske alder.
MOTIVERENDE: Del bilde av turen med venner, fullfør etapper og test din fysiske alder.

Del med venner: Det gir ekstra motivasjon å vise til fremgangen til andre og følge med på hva de gjør. I Sporty-appen kan du koble deg til dine venner og følge med på aktiviteter de har gjennomført.

Vinn reise til 20.000
I appen er det også et motiverende spill med muligheter for å vinne flotte premier. Alt som skal til er å trimme og trene jevnt, og du trenger ikke å være i god form for å bli en vinner!

Hver måned er en etappe Jorden rundt. Du trenger 1000 poeng for å fullføre etappen. All trening du gjør blir omregnet til poeng.

Er du nybegynner holder det med to-tre moderate gåturer i uken for klare etappen, er du godt trent må du legge i mer innsats for å komme i mål og starte medaljesankingen.

Hver måned er alle som klarer etappen med i trekningen av flotte premier.

Klarer du alle tre etappene på et kontinent er du med i trekningen av et reisegavekort til 20.000 levert av Apollo.

Prøv Premium gratis: Det koster ingenting å laste ned og bruke Sporty-appen. Du kan også oppgradere og prøve Sporty Premium gratis og uforpliktende i én måned. Premium-abonnementet koster etter dette 49 kroner måneden.

Abonnementet er løpende til det sies opp. Det er ingen bindingstid og tjenesten kan når som helt stoppes.

Sporty Premium kjøpes i appen. For android betales det med kredittkort, mens du belastes gjennom din Itunes-konto om du har Iphone.

For Sporty Bedrift er premium-versjonen inkludert.

Android: Last ned appen her

Iphone: Last ned appen her