HAR FÅTT BESKJED OM Å ROE SEG: Barcelonas Neymar har fått beskjed fra Barcelonas PR-ansvarlige om å tone ned aktiviteten på sosiale medier. REUTERS/Yuya Shino (JAPAN - Tags: SPORT SOCCER)
HAR FÅTT BESKJED OM Å ROE SEG: Barcelonas Neymar har fått beskjed fra Barcelonas PR-ansvarlige om å tone ned aktiviteten på sosiale medier. REUTERS/Yuya Shino (JAPAN - Tags: SPORT SOCCER)

Fikk refs av Barcelona etter Ibiza-fest med Paris Hilton

Bildene av en festende Neymar falt ikke i smak hos Barcelona-ledelsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Les alt om fotball her!

Den brasilianske superstjernen fikk en brå avslutning på VM, da han pådro seg et brudd i en ryggvirvel i kvartfinalen mot Colombia.

22-åringen har forståelig nok ikke spilt fotball siden, og uten mulighet til å trene noe særlig er veien kort til diverse andre fristelser. Neymar har blant annet vært på Ibiza, der han skal ha festet med selveste Paris Hilton og flere andre kjendiser.

Se bildene Neymar har lagt ut nederst i artikkelen!

Ifølge spanske AS, skal Barcelona-ledelsen, med trener Luis Enrique i spissen, ikke være fornøyd med de mange festbildene Neymar har publisert i diverse sosiale medier den siste tiden.

Festet med Paris
Hele Brasils yndling har nemlig lagt ut bilder fra den ene festen etter en andre, både fra Japan, der han deltok i en PR-kampanje for en madrassprodusent, og fra Ibiza, der han rett og slett bare har vært på ferie.

Neymar har posert på bilder med Tysklands Bastian Schweinsteiger og den amerikanske skandaledronningen Paris Hilton, og det er spesielt det sistnevnte bildet som skal være årsaken til at Barca-trener Enrique og resten av klubbledelsen har gitt beskjed om at nok får være nok.

Klubbens PR-ansvarlige har gitt beskjed til Neymar om at han må være mer forsiktig med hva han legger ut på de ulike nettstedene, spesielt med tanke på at han faktisk er sykemeldt.

Klubben skriver at Neymar viser framgang etter ryggskaden, men det er usikkert når Barcelona-stjernen er tilbake i trening.

22-åringen har vært til undersøkelser hos klubbens medisinske støtteapparat etter at han kom tilbake til Barcelona etter ferien, og legene er fornøyd med resultatene på testene.

– Spilleren skal følge et spesielt program for å bli frisk. Når han kan være tilbake på treningsfeltet, avhenger av hvordan skaden leges, heter det i en uttalelse på klubbens nettsted.

Brasilianeren håper å være tilbake på banen i en treningskamp 18. august, en snau uke før seriestarten mot Elche.