PÅ VEI VEKK? Javier Hernández og Shinji Kagawa har hatt en vellykket oppkjøring med Manchester United. Men nå ser det ut til at begge kan forsvinne fra Old Trafford, allerede før alvoret har begynt.  (Rick Osentoski/AP Images for Guinness International Champions Cup)
PÅ VEI VEKK? Javier Hernández og Shinji Kagawa har hatt en vellykket oppkjøring med Manchester United. Men nå ser det ut til at begge kan forsvinne fra Old Trafford, allerede før alvoret har begynt.  (Rick Osentoski/AP Images for Guinness International Champions Cup)

Fotballryktene: – Van Gaal rydder i rekkene - L'pool og Spurs kjemper om spiss

Samuel Eto'o er aktuell for Sunderland og flere stjerner er på vei vekk fra Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Her er dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er snaue fire uker til overgangsvinduets siste dag, og hver eneste dag gjennomføres det overganger av større og mindre sort.

Det er fremdeles stor spenning knyttet til hvilke storspillere som skal skifte klubber på det internasjonale overgangsmarkedet.

Det har allerede vært noen store overganger, og mye tyder på at flere er i vente.

Hvem er ditt favorittlag linket til i sommer? Finn ut mer her!

Det har lenge blitt spekulert i Javier Hernández' fremtid på Old Trafford, og tross en del spilletid i Manchester Uniteds oppkjøring, er det langt i fra utenkelig at meksikaneren forlater klubben i det nåværende overgangsvinduet. Ifølge The Guardian skal Atlético Madrid være villig til å smelle 250 millioner kroner i bordet for «Chicharito», som fort kan få følge av Shinji Kagawa ut portene. Japaneren skal nemlig være aktuell for en retur til gamleklubben Borussia Dortmund.

Etter først å ha nektet å gi slipp på Wilfried Bony, skal Swansea nå likevel være villig til å selge den 25 år gamle ivorianeren. Daily Mirror skriver at både Tottenham og Liverpool har vist sin interesse og at en av de to klubbene fort kan komme til å betale de 190 millioner kronene Swansea krever for spissen.

Arsenals Thomas Vermaelen nekter å møte Arsenal-ledelsen for å diskutere en eventuell ny kontrakt, skriver The Sun. Grunnen til at belgieren har satt seg på bakbeina skal være den påståtte interessen fra både Barcelona og Manchester United. Så vil tiden vise om Arséne Wenger og Arsenal får de 100 millionene de krever for midtstopperen, eller om 28-åringen blir værende i London.

BARCA? UNITED? Eller blir Thomas Vermaelen værende i Arsenal?
BARCA? UNITED? Eller blir Thomas Vermaelen værende i Arsenal?

Tom Cleverley var Manchester Uniteds kaptein i kampen mot Roma forrige uke, men Louis van Gaal har tenkt å «trimme troppen», og Cleverley er - i tillegg til nevnte Harnández og Kagawa - én av de som kan være på vei vekk. Ifølge Daily Mail er et Everton på spillerjakt det mest sannsynlige alternativet for 24-åringen.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino håper at Villareals Mateo Musacchio skal utgjøre Spurs' stopperpar sammen med Jan Vertonghen den kommende sesongen. The Telegraph skriver at 23 år gamle Musacchio er svært nær en overgang til London-klubben og at overgangssummen skal ligge på rundt 170 millioner kroner. Det kan bety at Younés Kaboul forlater Spurs til fordel for Lazio. Tidligere i sommer har Pochettino nemlig forsterket forsvarsrekken med ungguttene Eric Dier og Ben Davies.

VERTONGHENS NYE MAKKER? Mateo Musacchio kan være på vei til Spurs.
VERTONGHENS NYE MAKKER? Mateo Musacchio kan være på vei til Spurs.

Forrige sesongs Napoli-utlånte Pepe Reina er fortsatt Liverpools eiendom, og selv om spanjolen etter sigende skal ha bedt om å forlate klubben til fordel for en overgang til AC Milan, er det ikke helt usannsynlig at keeperen blir værende i Liverpool. Ifølge Independent skal 31-åringen nemlig har krevd en ukelønn på én million kroner av den italienske storklubben, noe som etter sigende falt dårlig i smak i Italia.

Samuel Eto'o er nok ønsket av mange etter at han ble fristilt fra kontrakten sin med Chelsea tidligere i sommer. West Ham er blant klubbene som har stått fremst i køen, men 33-åringen avslo London-klubbens tilbud, og dermed har Sunderland meldt seg på i kampen om den 33 år gamle spissen. Talksport skriver at kameruneren også er ønsket av tyrkiske Besiktas.

SUNDERLAND-AKTUELL: Samuel Eto'o.
SUNDERLAND-AKTUELL: Samuel Eto'o.

Ellers kan nok en stjerne være på vei bort fra Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Klubben har akseptert et bud på QPR-bud på 63 millioner kroner for Jordon Mutch, melder Wales Online. Mutch skal gjennomføre en legesjekk hos QPR tirsdag, og det er ventet at han skriver under for London-klubben i løpet av kort tid. Også en annen nøkkelspiller er også på vei bort fra Cardiff. Gary Medel er nesten klar for den italienske storklubben Inter, men klubbene må bli enige om hvordan overgangssummen på 105 millioner kroner skal betales.