POPULÆRE: Vincent Dery og Nicolay Sereba slår an hos britene. Foto: Stella Pictures
POPULÆRE: Vincent Dery og Nicolay Sereba slår an hos britene. Foto: Stella Pictures

Nico & Vinz topper hitliste i Storbritannia

Hitlåta «Am I Wrong» ble sluppet på britiske iTunes i går og suste rett inn på førsteplass.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den norske duoen Nico & Vinz gjør stor internasjonal suksess med hitlåta «Am I Wrong», og har allerede toppet iTunes i 37 land.

Nå er de også tilgjengelig på iTunes i Storbritannia, noe britene tydeligvis er svært fornøyde med. De sender nemlig Nico & Vinz rett opp til førsteplass - samme dag som den ble sluppet.

Rett inn på førsteplass på iTunes Storbritannia. Foto: Skjermdump
Rett inn på førsteplass på iTunes Storbritannia. Foto: Skjermdump

– Det er vanskeligst å slå gjennom i USA og Storbritannia når det gjelder popmusikk. De er utrolig bortskjemt når det kommer til popmusikk, så dette er veldig imponerende! Kunne ikke vært bedre, sier musikkekspert Gisle G. Stokland fra 730.no.

«Am I Wrong» har vist seg å være svært populær i en rekke land, men plateselskapet har holdt låten tilbake i Storbritannia, frem til i går kveld.

Ikke overraskende

At låta blir godt mottatt er ikke overraskende. «Am I Wrong» har nemlig vært tilgjengelig for streaming, noe som har sikret guttene en fin plassering på den offisielle britiske hitlisten i fem uker allerede.

Britenes hitliste begynte å inkludere streamingtall for halvannen måned siden, og «Am I Wrong» er den første låten noensinne som har entret listen kun basert på streamingtall.

I skrivende stund ligger den på 52. plass, men nå som den er tilgjengelig for salg i tillegg, er det forventet at den får en høyere plassering.

Låten har herjet verdens største hitliste - Billboard-listen i USA i flere uker, og ligger fortsatt på en imponerende 4. plass.

– Det blir kjempespennende å se om de klarer matche suksessen fra USA. De har jo blitt ganske varme i trøya. Men jeg tror plateselskapet har store, fine planer for dem, så dette kan gå kjempebra. Nå håper jeg at britisk radio overfaller låta, tilføyer Stokland.