KUPPET SHOWET: Genevieve LaCaze dukket opp under avslutningsseremonien av Samveldelekene. Foto: Getty/Photoshop (montasje)
KUPPET SHOWET: Genevieve LaCaze dukket opp under avslutningsseremonien av Samveldelekene. Foto: Getty/Photoshop (montasje)

Hinderløperen Genevieve (25) kuppet lettkledd avslutningsseremoni

– Det var 25-årsdagen min... Jeg feiret sannsynligvis litt for tidlig, sier Genevieve LaCaze.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Samveldelekene er over for denne gang, og som seg hør og bør ble det markert med en feiende flott avslutningsseremoni foran millioner av TV seere.

Stjerner fra hele den britisk-talende verden var samlet i Glasgow, og på scenen stod artister som Kylie Minogue.

Og nettopp under den australske popstjernens nummer skjedde det noe som neppe vil bli glemt med det første.

Hennes landsvenninne Genevieve LaCaze - en 25 år gammel hinderløper - bestemte seg nemlig for å stjele showet.

Jenta som representerte Australia på 3000 meter hinder under OL i London hoppet opp fra sin plass i salen og begynte å danse sammen med Kylies lettkledde mannlige dansere.

– Jeg tror jeg levde litt i øyeblikket. Det var 25-årsdagen min... Jeg feiret sannsynligvis litt for tidlig, og jeg så bare muligheten til å komme meg på scenen med Kylie, sier hun etter stuntet.

– Heldigvis fikk jeg ingen mikrofon
I sosiale medier gitt diskusjonene på hvorvidt LaCaze var en del av den opprinnelige underholdningen, noe hun selv benekter.

– Jeg vil like å tenke det, men jeg er definitivt ikke den beste danseren. Heldigvis fikk jeg ingen mikrofon, for da ville jeg dummet meg enda mer ut.

Sikkerhetsvakter var raske med å få den nybakte 25-åringen ned fra scenen, men hun sier at de ikke var hardhendte.

– De tok meg bare ned og sa «du må gå og finne landet ditt», og jeg tenkte at det var greit nok. Jeg løp ned og fant Australia og alle tok det så fint, så jeg mener jeg slapp unna ganske greit. Jeg vurderte fengsel, jeg tenkte på å bli innelåst i en celle en natt, forklarer hun.