STJERNEGALLERI: Dani Alves kan komme til å bytte ut Lionel Messi og Neymar med Jon Flanagan og Lucas Leiva neste sesong. Foto: AFP Photo
STJERNEGALLERI: Dani Alves kan komme til å bytte ut Lionel Messi og Neymar med Jon Flanagan og Lucas Leiva neste sesong. Foto: AFP Photo

Fotballrykter: – Liverpool går for Barcelona-stjerne

... og Samuel Eto'o kan ende opp i Tottenham. Her er dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er fire uker til overgangsvinduets siste dag, og hver eneste dag gjennomføres det overganger av større og mindre sort.

Det er fremdeles stor spenning knyttet til hvilke storspillere som skal skifte klubber på det internasjonale overgangsmarkedet.

Det har allerede vært noen store overganger, og mye tyder på at flere er i vente.

Hvem er ditt favorittlag linket til i sommer? Finn ut mer her!

Liverpool er langt ifra ferdig med sommershoppingen, og forut for comebacket i Mesterligaen er det tydelig at de ønsker en bred og erfaren tropp. Alder skal ikke være noen hindring, og Mundo Deportivo melder at Brendan Rodgers nå vil hente BarcelonaDani Alves til Anfield. Rundt 55 millioner kroner kan muligens være nok til å gjøre Brasil-backen til et alternativ foran Glen Johnson og Martin Kelly hos de røde. Javier Manquillo skal som kjent også være på vei, på lån fra Atlético Madrid.

På den motsatte backen kan Jon Flanagan og José Enrique også få konkurranse, for en overgang for SevillaAlberto Moreno har ligget i kortene i lang tid. Ifølge Marca er klubbene nå enige om en overgangssum på drøye 175 millioner kroner, og dermed kan 22-åringen trolig bli presentert som Liverpool-spiller innen kort tid.

The Mirror melder for øvrig at Brendan Rodgers kategorisk har benektet at de ønsker en overgang for Mario Balotelli. Nord-iren bekrefter at han holder den tidligere Manchester City-spissen høyt, men at hans uttalelser om at han er en vidunderlig spiller ikke betyr at det er en overgang i anmarsj. Kanskje er Rodgers lei av å ha en spiss i sine rekker som med jevne mellomrom skaper negative overskrifter. Franske L'Equipe melder samtidig at heller ikke Marco Reus ikke skal noen steder. Borussia Dortmunds offensive vidunder skadet seg og var ikke del av den tyske VM-troppen, og har blitt linket til blant andre LiverpoolManchester United og Bayern München

Miranda skal heller ingen steder. Ifølge Marca har i hvert fall den brasilianske forsvarsspilleren takket nei til både Barcelona, Manchester United og Chelsea. Da er det nok sannsynlig at han blir værende i Atlético Madrid i hvert fall en sesong til.

Regjerende ligamester Manchester Citys potensielle overgang for Portos Eliaquim Mangala har vært en av sommerens dårligst skjulte hemmeligheter. Den franske midtstopperen har allerede blitt observert i en presentasjonsvideo på Citys hjemmesider, og ifølge Manchester Evening News kan han bli presentert nå som de andre VM-stjernene har returnert til klubben etter ferie. Mangala vil bli sommerens dyreste City-spiller og koste rundt 350 millioner kroner.

Les også: Manchester City-tabbe avslører trolig nytt storkjøp

Samuel Eto'o kan komme til å ende opp i Tottenham. Italienske Tutto Sport skriver i hvert fall at kameruneren, som også har vært linket til West Ham og QPR, kan være en mann for Mauricio Pochettino. Eto'o scoret mot blant andre Tottenham for Chelsea forrige sesong.

Morgan Schneiderlin er fremdeles Southampton-spiller, men nå melder The Sun at Tottenham kan være villig til å gi en spiller i bytte for å lokke sørkystklubben til å takke ja til et bud. Belgias VM-spiller Nacer Chadli var ingen ubetinget suksess i debutsesongen på White Hart Lane, og kan være et lokkemiddel for Ronald Koeman og co i sør.

Uavhengig av om Eto'o eller Schneiderlin kommer inn White Hart Lane-portene eller ikke, kan Villarreal-stopperen Mateo Musacchio være på veil til Spurs. The Times skriver at Tottenham er nære en overgang på rundt 185 millioner kroner for argentineren, noe som kan bety at Michael Dawson og Vlad Chiriches' dager i klubben er over. Pochettino er selv tidligere argentinsk midtstopper, og vet nok godt hva Musacchio er god for.

Samme avis melder også at Sunderland skal være etter Vitoria SetubalFrederico Venancio og Atlético MadridJosé Gimenez. I tillegg kan spissplassen også bli offer for endring på Stadium of Light. Abel Hernández kan i hvert fall være på vei på lån fra Palermo, mens det skal ha blitt satt en pris på rundt 85 millioner kroner på Connor Wickhams hode. The Telegraph skriver at Wickham kan være aktuell for West Ham, mens Express melder at West Ham heller vil ha Peter Crouch - som kan koste så lite som 11 millioner kroner.

Manchester UnitedDemetri Mitchell kan bli utlånt til Southampton. Ifølge The Mirror skal i hvert fall Ronald Koeman være interessert i å hente 17-åringen til St. Mary's Stadium, og dermed kan den engelske U17-landslagsspilleren kanskje få spilletid i Premier League allerede kommende sesong. Unggutten scoret fire mål i de røde djevlenes åpningskamp i Milk Cup mot Gold Coast Academy forrige uke.

En noe mer profilert Manchester United-spiller kan også være på vei til å forlate klubben på utlån. Daily Mail skriver i hvert fall at West Ham skal være etter Wilfried Zaha, til tross for at unggutten mislyktes i Cardiff i vår. Avisen skriver at Sam Allardyce skal være interessert i både et lån og en permanent overgang, alt ettersom hvor mye Louis van Gaal og de røde djevlene krever.

Swansea skal være interessert i en av Ronny Deilas menn i Celtic. Ifølge Express er nemlig backen Adam Matthews ønsket i Wales, og Premier League-klubben skal stå klar med rundt 21 millioner kroner. Deila kan også komme til å miste Efe Ambrose - som er blitt utvist i de to seneste kampene - ettersom Burnley ønsker forsvarerens tjenester. Swansea skal ha sett i retning Celtic ettersom deres førstevalg i backposisjonene, TottenhamKyle Naughton, skal ha vært for dyr.

Les også: Eriksen med frisparkperle - Ambrose utvist i andre kamp på rad

Brede Hangeland ble Crystal Palace-spiller fredag, men ifølge Daily Star skal Tony Pulis ønske seg ytterligere forsterkninger i London-klubbens forsvar. Avisen mener å vite at marc Wilson - altmuligmannen i Stokes bakre rekker - skal være en mann Pulis ønsker en gjenforening med. Steven N'Zonzi skal også være en mann «Crystal Pulis» vurderer.

Newcastle kan komme til å sluttføre en overgang for NottinghamJamaal Lascelles i løpet av de neste 24 timene. Drøye 30 millioner kroner skal være nok til at stortalentet blir Magpies-mann mandag, skriver The Mirror.

650 millioner kan være en overgangssum som kan være verdt å merke seg. Det er ifølge Marca nemlig prisen på Angel Di Marías hode. Overgangen fra Real Madrid til PSG kan komme til å bli sluttført en av de nærmeste dagene.

Det kan også bli millioner i sving rundt tyske Wolfsburg de neste dagene. Bild skriver i hvert fall at klubben ønsker seg Fernando Torres fra Chelsea, samtidig som de også melder at brasilianeren Luiz Gustavo kan være på vei til Real Madrid.

AC Milan ønsker seg Pepe Reina, men keeperen som spilte forrige sesong på utlån i Napoli har ekstreme lønnskrav. 1,05 millioner kroner i uken er mye for en keeper som de fleste mener er over sin storhetstid, og derfor mener Daily Mail at det neppe blir noen 43-milloners overgang til Filippo Inzaghis klubb for spanjolen.