ØNSKET: Brendan Rodgers ser på Mario Balotelli som en spiller med de kvalitetene Liverpool trenger.
ØNSKET: Brendan Rodgers ser på Mario Balotelli som en spiller med de kvalitetene Liverpool trenger.

Fotballrykter: – Rodgers åpner lommeboken for Balotelli

Og nå vil «alle» ødelegge for Manchester United på overgangsmarkedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er en liten måned til overgangsvinduets siste dag, og hver eneste dag gjennomføres det overganger av større og mindre sort.

Det er fremdeles stor spenning knyttet til hvilke storspillere som skal skifte klubber på det internasjonale overgangsmarkedet.

Det har allerede vært noen store overganger, og mye tyder på at flere er i vente.

Hvem er ditt favorittlag linket til i sommer? Finn ut mer her!

Liverpool og Brendan Rodgers slo Milan 2-0 i USA natt til søndag. Og nå ønsker Liverpools manager å gjøre vondt til verre for den italienske storklubben. Ifølge Daily Express ønsker nemlig nordiren å hente lagets største stjerne Mario Balotelli for rundt 140 millioner kroner.

– Mario har alle de kvalitetene jeg er ute etter, skal Liverpool-manageren ha sagt.

Arsenals Thomas Vermaelen kan se ut til å forsvinne til Barcelona og spansk fotball. Stopperen har lenge vært linket til Manchester United, men Daily Mirror skriver søndag at belgieren nærmer seg en avtale med den spanske storklubben.

Mats Hummels har vært et av de heteste navnene på overgangsmarkedet de siste ukene etter at han leverte et strålende VM for verdensmesterne Tyskland. 25-åringen har vært sterkt linket til Manchester United, men nå melder Daily Mirror at også Arsenal er klar til å bla opp over 300 millioner kroner for stopperkjempen.

Manchester United kan også få en tøff oppgave med å sikre seg Real Madrids Angel Di Maria. For det finnes også andre storklubber som ønsker den fotrappe argentinerens tjenester. The Times skriver nå at også Bayern München har meldt sin interesse for 26-åringen.

Samuel Eto'o står foreløpig uten klubb, men det mangler ikke på tilbud for den aldrende angriperen fra Kamerun. Fra før av har West Ham meldt sin interesse, men nå skal også London-rival Tottenham forhørt seg om mulighetene for å få spissen til White Hart Lane.

Både Manchester United og Liverpool har tidligere meldt sin interesse for Borussia Dortmunds Marco Reus. Men også denne spilleren er headhuntet av den tyske giganten Bayern München. Men ifølge Daily Express har Bayerns styreformann Karl-Heinz Rummenigge uttalt at de ikke vil forhaste seg med å signere spilleren.

Swanseas managaer Gary Monk sier at lagets stjernespiss Wilfried Bony ikke kommer til å forlate klubben denne sesongen. Dette til tross for at Liverpool har meldt interesse for angriperen.

TIL ITALIENSK FOTBALL: Cardiffs Gary Medel nærmer seg Inter-overgang.
TIL ITALIENSK FOTBALL: Cardiffs Gary Medel nærmer seg Inter-overgang.

Tidligere i uken ryktes det at Chelsea var ute etter å hente Real Madrids sisteskanse Diego Lopez. Men nå skriver The Telegraph at det heller kan komme en keeperovergang den andre veien. Den spanske hovedstadklubben skal nemlig være ute etter å hente Petr Cech dersom han havner bak Thibaut Cortois i keeperkøen i London.

Aston Villas Ron Vlaar viste seg virkelig frem da Nederland tok bronsemedalje under VM. Nå skal stopperen i samtaler med manager Paul Lambert etter at det ble klart at Juventus er interessert i å signere nederlenderen.

Atletico Madrid-forsvarer Javier Manquillo nærmer seg en to års utlånsavtale med Liverpool. Bare en medisinsk test skal gjenstå før spilleren kan kle seg i den røde drakten. Liverpool har også muligheten til å gjøre avtalen permanent med en totalramme pårundt 50 millioner kroner. Det skriver Liverpool Echo.

Ole Gunnar Solskjærs chilenske stjerne Gary Medel ser ut til å forsvinne fra Cardiff. Imponerende spill i VM har ført til at Inter nå ser ut til å signere den hardtarbeidende spilleren. Waliserne vil få rundt 100 millioner kroner for chileneren.