Justin (31) tok saken i egne hender da kona nektet å ta gravide-bilder

Forsikringskonsulenten fra Texas poserer som han aldri har gjort annet.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forsikringskonsulenten Justin Sylvester (31) fra Austin, Texas og kona Meghan venter sitt andre barn. 

Mannlig hovedrolle

Sylvester ønsket at en fotograf skulle forevige kona og ventetiden, og hyret inn en fotograf i anledningen. Det hadde de nemlig ikke fått gjort første gang Meghan var gravid. 

Men da kona fikk vite om prosjektet nektet hun plent å stille opp. Hun ville ikke ta gravide-bilder. Da bestemte Justin seg for at fotografen likevel skulle få gjøre jobben – med ham i hovedrollen. 

Inspirert av tusenvis av gravide-bilder poserte Justin som han aldri skulle gjort annet. Med en liten øl-mage som utgangspunkt spente Justin alle muskler og struttet med magen. 

– Jeg kaller Facebook-feeden min for «Babybook», fordi den er full av folk som er gravide og får babyer. Jeg spurte kona, Meghan, om hun ville gjøre det samme. Da hun sa nei, tenkte jeg, søren – jeg gjør det jeg! forteller Justin til People. 

Smertefullt

Fotograf Kerri Lohmeier har tatt bilder av gravide kvinner i over fire år, men har aldri opplevd en kommende far som Justin. Hun synes ideen til Justin var morsom, og nølte ikke med å bli med. 

– Jeg måtte spenne ut magen i over 30 minutter. Det er som å stramme magemusklene, bare motsatt vei. Jeg var sår resten av dagen, og jeg fikk vondt i korsryggen. Jeg fikk vel et lite innblikk i hvordan min kone har hatt det i ni måneder, og det er virkelig et stort offer, sier han. 

Etter at Sylvester viste bildene til familie og venner valgte han også å laste de opp på nettet. Kort tid etter har bildene spredt seg over hele verden. 

– Det har gått rett til himmels. Nå blir jeg kontaktet av agenter, forlag, iskrem- og pizzasponsorer, forteller 31-åringen.