Suso-suser sørget for Liverpool-seier

Liverpool startet med de beste spillerne på benken da de slo Milan natt til søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se video med tillatelse fra Viasat

Liverpool stormer videre i pre season-turneringen i USA. Natt til søndag var det Milan som stod på motsatt banehalvdel.

Allen startet festen
Merseyside-klubben var allerede før kampen klar for finalen i turneringen etter som Manchester City nylig hadde tapt på straffer mot Omar Elabdellaou og Olympiakos, men det la ingen demper på lysten til å slå den italienske storklubben.

Brendan Rodgers hadde riktig nok bestemt seg for å starte med Steven Gerrard, Daniel Sturridge, José Enrique og Phlippe Coutinho på benken, men med de største stjernene plassert på sidelinjen tok lagkameratene ansvar.

Bare 17 minutter var spilt da Joe Allen brøt midt på Milans banehalvdel. Waliseren satte fart og plasserte ballen i stolpen. Returen endte hos Raheem Sterling som avsluttet midt på Abbiati. Men da den andre returen endte tilbake hos Allen plasserte midtbanespilleren ballen kontant i mål.

Lambert bommet på straffe
Etter nærmere en halvtime kunne Rickie Lambert doblet ledelsen fra straffemerket etter at Raheem Sterling ble tatt inne i boksen. 

Men Liverpools nye nummer ni misbrukte muligheten og dermed sto det 1-0 til pause.

Suso-suser
Men ett minutt før full tid kombinerte Suso og Coutinho fint for Liverpool. Ballen endte til slutt hos Suso som fra rundt 18 meter plasserte den iskaldt ned i det lengste hjørnet.

Dermed kunne Liverpool juble for 2-0-seier og finaleplass i turneringen. Der venter Manchester United som noen timer tidligere hadde slått Real Madrid 3-1 foran vanvittige 109 000 tilskuere.

Sturridge skadet
Daniel Sturridge startet ikke oppgjørert grunnet en lårskade. Det bekrefter Brendan Rodgers ifølge klubbens hjemmeside.

– Daniel har dratt hjem til England. Han ville ikke blitt klar til kampen på mandag. Men vi er ikke bekymret. Han er klar til Borussia Dortmund-kampen til helgen. Han hadde en bitte liten kjenning i hamstringen, men det er ikke alvorlig, sier han.

Liverpool sesongåpner hjemme mot Southampton 17.august.

SCORET: Joe Allen sendte Liverpool i føringen.
SCORET: Joe Allen sendte Liverpool i føringen.