STÅR HAN FORAN GJENNOMBRUDDET? Yaya Sanogo sto for hele fire mål da Arsenal smadret Benfica 5-1.  Foto: REUTERS/Dylan Martinez
STÅR HAN FORAN GJENNOMBRUDDET? Yaya Sanogo sto for hele fire mål da Arsenal smadret Benfica 5-1.  Foto: REUTERS/Dylan Martinez

Sanogo scoret fire mål for Arsenal

Mens Hangeland debuterte med seier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Joel Campbell scoret ett da han fikk sjansen i Arsenals oppgjør mot Benfica i Emirates Cup lørdag, men det var Yaya Sanogo som stjal showet.

Han scoret de fire resterende målene da Arsenal smadret Benfica 5-1, og til og med Arsène Wenger lot seg overraske over den plutselige nettsusen.

– Slik er fotballen, den kan alltid overraske deg, sier Wenger til Arsenals nettsider.

– Har en stor fremtid

Han mener den unge franskmannen har en stor fremtid i klubben.

– Sanogo var i bunn og grunn skadet i to år før han kom til oss. Om du ser på hans scoringsstatistikk før han ble skadet, så er den ganske skremmende. Da han kom tilbake forrige sesong var det en periode han ikke kunne score. Du så det da han scoret det første målet i dag, plutselig kom de på rekke og rad. Jeg likte spesielt det tredje målet, det var et mål av godt spissmerke, skryter Wenger, og legger til:

– Han har selvsagt en stor fremtid her, han er 21 år. Han har noe á la Adebayor. Han er sterk og har lignende styrker, men også tekniske ferdigheter, skryter Wenger.

Hangeland-seier

Brede Hangeland fikk en flott start i Crystal Palace-trøya med 3-0-seier i en treningskamp borte mot Forest Green Rovers lørdag.

Sommerkjøpet Fraizer Campbell scoret alle målene for Palaces annetlag.

Hangeland skrev fredag under en ettårskontrakt med Premier League-klubben fra Sør-London.

Også Crystal Palaces førstelag spilte lørdag. Tony Pulis' menn tapte 2-3 borte mot Brentford.

Palace serieåpner borte mot Arsenal 16. august. (©NTB/TV 2 Sporten)