File photo dated 19/3/2008 of Manchester United's Cristiano Ronaldo celebrating after scoring his second goal.
File photo dated 19/3/2008 of Manchester United's Cristiano Ronaldo celebrating after scoring his second goal.

Fotballrykter: Ronaldo åpner for Manchester United-retur

Mens Arsenal vil hente tidligere Liverpool-stjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er en liten måned til overgangsvinduets siste dag, og hver eneste dag gjennomføres det overganger av større og mindre sort.

Det er fremdeles stor spenning knyttet til hvilke storspillere som skal skifte klubber på det internasjonale overgangsmarkedet.

Det har allerede vært noen store overganger, og mye tyder på at flere er i vente.

Hvem er ditt favorittlag linket til i sommer? Finn ut mer her!

Alle Manchester United-supporternes våte drøm kan fortsatt se ut til å bli en realitet. I alle fall om man skal tro Manchester Evening News som nå skriver at Cristiano Ronaldo åpner opp for å returnere til Old Trafford en gang i fremtiden. 

– Jeg var 18 år og vant alt der. Menneskene der behandlet meg som en gud. Det satte jeg pris på og ingen vet hva som kan skje i fremtiden, sier portugiseren ifølge avisen.

I mellomtiden har Manchester United forsøkt å hente den colombianske VM-stjernen Juan Cuadrado. Men nå har også Barcelona kastet seg inn i kampen om Fiorentina-spilleren. Det skriver Daily Express.

ATTRAKTIV: Juan Cuadrado leverte et strålende VM og er i flere klubbers søkelys. (AP Photo/Hassan Ammar)
ATTRAKTIV: Juan Cuadrado leverte et strålende VM og er i flere klubbers søkelys. (AP Photo/Hassan Ammar)

Liverpools Daniel Agger skal være i tvil angående fremtiden på Anfield. Årsaken er at klubben akkurat hentet Dejan Lovren fra Southampton, noe som mest sannsynlig fører til mindre spilletid for dansken. Men flere klubber skal være interesserte. Ifølge Daily Mail er både Barcelona og danskens gamleklubb Brøndby ivrige etter å sikre seg 29-åringens signatur.

NY KLUBB? West Ham ønsker seg Peter Crouch.
NY KLUBB? West Ham ønsker seg Peter Crouch.

Også Arsenal er ute etter å forsterke i bakerste rekke. Den spanske avisen AS skriver at London-klubben er interessert i å hente den tidligere Liverpool-backen Alvaro Arbeloa fra Real Madrid.

Men Arsenal planlegger også å kvitte seg med forsvarsspillere. Manchester United skal nemlig være klare til å signere Thomas Vermaelen for rundt 120 millioner kroner. Det skriver The Guardian.

Liverpool ser ut til å mislykkes med å hente den argentinske landslagsspilleren Ezequiel Lavezzi. 29-åringen skal nemlig ha uttalt at han foretrekker en overgang til Juventus om han forlater PSG.

West Ham mislyktes i å hente Samuel Eto'o til klubben og går nå heller for å hente en hodesterk spiller til London. Og hvem er vel da bedre å hente enn Peter Crouch. Daily Star skriver nå at klubben forsøker å hente fyrtårnet før ligastart.

Liverpool kan fort gi Manchester United en hjelpende hånd med å få Borussia Dortmund-stopper Mats Hummels til klubben. Liverpools Tiago Ilori er nemlig aktuell for en låneavtale med den tyske storklubben, og kan dermed øke Uniteds muligheter til å sikre seg Hummels' signatur. Det skriver Daily Star.

Tottenham skal være i samtaler med med Villareal angående en overgang for den argentinske forsvarsspilleren Mateo Musacchio. Spilleren, som også er linket til Barcelona, er verdsatt til rundt 210 millioner kroner.