Snoop Dogg er klar for party på Nesodden

Arrangerer nachspiel på idyllisk uterestaurant.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På søndag kommer den ettertraktede hip-hop-artisten Snoop Dogg til Norge.
Etter konserten skal han arrangere sitt eget afterparty, og det ved Oslofjordens
bredde på en idyllisk uterestaurant.

Ingen spøk

Dick Jensen er daglig leder ved Signalen Bar og Restaurant på Nesodden. For to uker siden ringte telefonen hans og det var Snoop Doggs manager som var på tråden.

Her opptrer  Snoop Dogg på « Parklife Weekender Festival»,  7th juli i Heaton Park - Manchester. Foto : Scanpix
Her opptrer  Snoop Dogg på « Parklife Weekender Festival»,  7th juli i Heaton Park - Manchester. Foto : Scanpix

– Jeg var på ferie og fikk en telefon, og jeg tenkte at dette kanskje var en spøk. Men etterhvert så skjønte jeg at dette var alvor, og da forstod jeg at han skulle til Spektrum så slo jeg til, sier Dick Jensen til TV 2.

Afterbeachparty

Snoop Dogg og hans management skal ha blitt oppmerksomme på den idylliske uterestauranten på nettet. Og dermed var Nesodden stedet.

– De har nok googlet rundt for å finne steder som kunne passe til et afterparty. Vi har hatt endel brukbare bilder herfra, så da var det nok fristende å arrangere afterbeachparty her hos oss, sier en fornøyd Dick Jensen til TV 2.

Backstage

Backstageområdet bak scenen der Snoop Dogg skal være DJ er foreløpig bare et buskas. Men på søndag skal telt og det meste av drikkevarer, og annet som står på raideren til Snoop Dogg være på plass. Blant annet to flasker gin og masse øl.

– Jeg synes ikke den raideren var så voldsom egentlig, det var selvfølgelig endel drikkevarer av ymse slag, ellers så var det ikke ille. Utstyr, biler og security måtte være på plass. Vi har leid inn tre Mercedeser som tar han fra Spektrum og hit.

– Han lurte ikke på om du hadde en urtehage her?

– Han har ikke gjort det, ler Dick Jensen