BLIR ALDRI KEEPERMETT: José Mourinho kan komme til å hente en keeper fra sin gamle klubb. Foto: Wilfrede Lee/AP Photo
BLIR ALDRI KEEPERMETT: José Mourinho kan komme til å hente en keeper fra sin gamle klubb. Foto: Wilfrede Lee/AP Photo

Fotballrykter: – Nå vil Mourinho også ha Real Madrid-keeper

... og Liverpool nærmer seg to nye spillere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag er det nøyaktig en måned til overgangsvinduet siste dag, og hver eneste dag gjennomføres det overganger av større og mindre sort.

Det er fremdeles stor spenning knyttet til hvilke storspillere som skal skifte klubber på det internasjonale overgangsmarkedet.

Det har allerede vært noen store overganger, og mye tyder på at flere er i vente.

Hvem er ditt favorittlag linket til i sommer? Finn ut mer her!

Liverpool ser ut til å nærme seg en dobbelavtale for de to forsvarsspillerne Alberto Moreno og Javier Manquillo. 22-år gamle Moreno fra Sevilla har vært et overgangsmål i lang tid, men prisen på 200 millioner skal ha vært for høy for de røde. Nå skal det allikevel nærme seg en avtale, skriver Daily Star. Samme avis melder også at et to års utlån for Atlético Madrids Manquillo skal være nært forestående.

Atlético Madrid kan også komme til å hente en spiller fra Premier League. Ifølge Express skal nemlig Diego Simeone være svært interessert i å hente Shinji Kagawa fra Manchester United. Budet fra fjorårets La Liga-mester skal være på rundt 140 millioner kroner. Atlético har allerede hentet Antoine Griezmann og Mario Mandzukic denne sommeren, men har mistet Diego Costa, David Villa, Filipe Luis og Thibaut Courtois fra sitt mesterlag.

Courtois er nemlig tilbake i Chelsea, der han skal kjempe mot Petr Cech om en plass i startoppstillingen. Det betyr at José Mourinho har en av verdens beste keeperduoer, og ingen av dem vil være fornøyd med ikke å få spille. Ryktene går derfor på at Cech skal bli PSG-spiller, og i så fall vil Mourinho trenge ennå en ny keeper. Han har ifølge Marca sett seg ut Real Madrids Diego Lopez til den rollen. Lopez holdt forrige sesong Spanias landslagskeeper Iker Casillas på benken, men ettersom det trolig også blir Keylor Navas-konkurranse på Estadio Bernabeu kommende sesong så øyner Lopez kanskje muligheten til å bli første-, andre- eller tredjekeeper i Vest-London i stedet. 

Marouane Fellaini, som også skal være på vei bort fra Manchester United, kan som meldt i denne spalten tidligere i uken være på vei til Napoli. Nå skriver The Telegraph at grunnen til at Napoli-presidenten Aurelio De Laurentis skal ønske seg belgieren, skal være på grunn av hans hår. 

Arturo Vidal kan bli mannen som skal fylle skoene til Fellaini på Old Trafford. Ifølge The Mirror skal i hvert fall de røde djevlenes supportere ha begynt å få vann i munnen etter agenten Andrea D'Amico sine uttalelser. – Vidal og Paul Pogba? En av de to vil dra. Jeg vil gå ett steg lengre og si at jeg er overbevist om at Vidal vil dra, skal han ha sagt til Sky Sports Italia. Problemet er bare at D'Amico er agenten til de to spillernes lagkamerat Sebastian Giovinco, og ikke midtbaneduoens representant.

Juan Quintero har vært lenket til både Manchester United og Arsenal, og ifølge Express er det nå forvirring rundt prisen på Porto-spilleren. Et bud på 160 millioner kroner fra Arsenal skal ha blitt lagt inn, men han har en utkjøpsklausul i sin kontrakt med den portugisiske storklubben som er på det dobbelte. Det skal også være den eneste summen FCP er interessert i å takke ja til, og dermed må trolig Wenger se etter andre overgangsmål enn den colombianske VM-spilleren.

James Milner har ennå ikke skrevet under ny kontrakt med Manchester City, og 28-åringens nåværende variant går ut neste sommer. Ifølge Independent sitter den engelske landslagsspilleren på gjerdet med tanke på å underskrive noe nytt, men han trives i klubben. Flere av de andre storklubben skal dog stå klare dersom han ønsker å flytte på seg.

Harry Redknapp og QPR har ikke vært de mest aktive denne sommeren, men ifølge Daily Mail jobber de for å få på plass hele seks nye spillere. MarseilleMorgan Amalfitano, som forrige sesong var utlånt til WBA, skal være en av dem. Kantspilleren kan være tilgjengelig for så lite som 25 millioner kroner. Kolbeinn Sigthorsson fra Ajax har det også vært snakk om, men islendingen er ikke blitt enig med London-klubben om en personlig kontrakt.