BORTESEIER: Brann har tatt poeng de to siste bortekampene, og kan ta tre poeng på Åråsen.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
BORTESEIER: Brann har tatt poeng de to siste bortekampene, og kan ta tre poeng på Åråsen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Rekdal tror Brann slår Lillestrøm

Håndplukket to kamper fra Langoddsen fredag til høy odds!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LSK - BRANN (TIPPELIGAEN) H: 1,70 U: 3,55 B: 4,15
Lillestrøm har fått skadeproblemer i oppkjøringen til denne kampen. I tillegg til at klubben har mistet flere spillere i sommer er Frode Kippe og Johan Andersson skadet. Og torsdag fikk Simen Kind Mikalsen og Ohi Omoijuanfo brannskader under føttene når de spilte barbent fotball under et sponsorarrangement på ekebergsletta. Lillestrøm har spilt tre uavgjort på rad, men taper sjelden hjemme. Brann ligger på nedrykksplass og trenger sårt poeng. De har ikke vunnet på de tre siste, men har tatt poeng i de to siste bortekampene - seier over Viking og uavgjort mot Stabæk. Oddsen på borteseier gir god verdi, og med LSKs problemer kan Brann fort ta tre poeng.

 

KV OOSTENDE - RSC ANDERLECHT (PRO LEAGUE) H: 3,80 U: 3,40 B: 1,65
Rekdal kjenner belgisk fotball godt. Oostende var en middelmådighet forrige sesong og havnet på niende plass til slutt. De klarte ikke vinne noen av de siste treningskampene i oppkjøringen til seriestart, og serieåpnet med 0-2 tap for Rekdals gamle klubb Lierse. Anderlecht er regjerende mestere etter de vant det belgiske sluttspillet med to poengs margin foran Standard Liége. De startet serien med å vinne 3-1 over Mouscron, og de vant også den belgiske supercupen med 2-1 over Lokeren. Her er Anderlecht klare favoritter.