DØDSULYKKE: Én kvinne omkom og én ble hardt skadd da bilen de kjørte torsdag formiddag kolliderte med et vogntog på E39 i Melhus i Sør-Trøndelag.
Foto: Joakim Halvorsen / NTB scanpix
DØDSULYKKE: Én kvinne omkom og én ble hardt skadd da bilen de kjørte torsdag formiddag kolliderte med et vogntog på E39 i Melhus i Sør-Trøndelag. Foto: Joakim Halvorsen / NTB scanpix

Kvinne omkom i kollisjon i Melhus

En kvinne omkom da en personbil kolliderte med et vogntog på E39 i Melhus i Sør-Trøndelag torsdag. En annen kvinne ble skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den omkomne kvinnen og den skadde kvinnen – begge i 60-årene – satt i personbilen.

Den tredje som var involvert i ulykken, sjåføren som kjørte vogntoget, slapp uskadd fra kollisjonen.

Politiet kjenner fortsatt ikke årsaken til ulykken.

– Opplysninger tilsier at personbilen ble påkjørt i siden etter at den gjorde et forsøk på å krysse E39 på stedet. Vi har ingen sikre holdepunkter for å si hva som var planen til bilføreren. Det ble gjort observasjoner av bilen i veikanten rett før kollisjonen. Alt tyder på at det er personbilen som har lagt seg ut i veien foran lastebilen, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Den skadde kvinnen som er innlagt på St. Olavs hospital i Trondheim. Sykehuset opplyser at skadene er alvorlige og at tilstanden er uavklart.

(©NTB)