FRA BOMBESPØK TIL BRANNSKADE: LSK-trener Magnus Haglund har fått nye utfordringer før Brann-kampen. Simen Kind Mikalsen (til venstre) og Ohi Omoijuanfo pådro seg brannskader under et sponsoroppdrag.
 
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
FRA BOMBESPØK TIL BRANNSKADE: LSK-trener Magnus Haglund har fått nye utfordringer før Brann-kampen. Simen Kind Mikalsen (til venstre) og Ohi Omoijuanfo pådro seg brannskader under et sponsoroppdrag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Brannskadet før Brann-kampen

– Jeg fikk andregrads forbrenning i ballbinge, sier LSK-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Lillestrøm-Brann på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo fredag kl. 19.00.

LSKs Simen Kind Mikalsen og Ohi Omoijuanfo måtte på legevakten med andregrads forbrenning etter et sponsortreff for DNB på Norway Cup, melder VG.

LSK-duoen pådro seg brannskader under føttene etter å ha deltatt i en ballbingelek.

– Jeg trodde vi bare skulle skrive autografer. Så endte det med at Ohi og jeg måtte bli med å spille mot noen unger i ballbingen. Vi fikk beskjed om å ta av sokkene fordi vi kunne skli på underlaget. Men huden min klarte ikke kombinasjonen av mye varme og friksjon på det dekket. Det gikk ikke så ille med Ohi, men jeg fikk andregrads forbrenning på høyrefoten, sier Kind Mikaelsen til avisen.

Ohi Omoijuanfo slapp billigere unna en lagkompis Kind Mikalsen. 
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Ohi Omoijuanfo slapp billigere unna en lagkompis Kind Mikalsen. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

LSK-fysioterapeut Erik Kveen er frustrert og beskriver hendelsen som unødvendig. Nå er nemlig både Kind Mikalsen og Omoijuanfo usikre til fredagens kamp mot Brann.

– De spiller med blemmer under bena hele sesongen. Dette var brannskader. De var på legevakta i etterkant. De fikk salve for brannskader og bandasje. Det er ikke dramatisk. Det er ikke store skader, men det er nok til at kampen mot Brann henger i en tynn tråd. Det er tungt for oss som har en tynn tropp fra før, sier Kveen til VG.

Ruben Gabrielsen, Anders Østli, Tommy Høiland og Kenneth Udjus har forsvunnet fra Åråsen i sommer. I tillegg er ute med skade, mens Johan Andersson også er tvilsom til oppgjøret mot Brann.