SIKTET FOR OVERFALL: Ravel Morrison skal ha forgrepet seg på to kvinner.
SIKTET FOR OVERFALL: Ravel Morrison skal ha forgrepet seg på to kvinner.

Premier League-spiller siktet for overfall på to kvinner

Ravel Morrison er havnet i trøbbel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

West Hams Ravel Morrison er siktet for overfall på to kvinner. Det bekrefter politiet i Manchester torsdag.

Arrestert
Kvinnene skal være 19 og 39 år gamle, og overfallene skal ha skjedd i Alexandra Road i Manchester.

– Rundt 03.40 på natten på søndag måtte politiet rykke ut til en adresse i Alexandra Road, Peel Green, Saltford etter rapporter om at en 19 og en 39 år gammel dame skal ha blitt overfalt, sier en talskvinne for politiet i Manchester.

– Politibetjenter fikk også vite at den unge kvinnen også hadde blitt overfalt utenfor en bar i sentrum av Manchester tidligere på kvelden. En 21 år gammel mann ble seinere arrestert, sier hun.

Den tidligere Manchester United-spilleren må møte i retten i Manchester torsdag.

Lovende spiller - tøffe oppvekstvilkår
Ravel Morrison ble sett på som en av de lovende Manchester United-talentene under sin periode i klubben.

Men grunnet dårlig disiplin valgte Sir Alex Ferguson å selge spilleren til West Ham i 2012. Etter det er han blitt lånt ut til klubber som QPR og Birmingham.

Forrige sesong fikk han sitt gjennombrudd i Premier League, da han i oktober viste en hel fotballverden hvilke ferdigheter han faktisk besitter.

I oppgjøret på White Hart Lane mot bynabo Tottenham driblet han seg inn i hjertene til Hammers-fansen, og scoret ett av sesongens vakreste mål.

– Det er en ung gutt vi har snakket om som er i ferd med å bryte gjennom og vise potensialet han har, sa TV 2s ekspert Petter Myhre den gangen.

Hans kollega Erik Thorsvedt minnet også seerne om Morrisons trøblete fortid.

– Han er et skikkelig problembarn, og en som de rett og slett ga opp. Det var så mye greier. Han ble stoppet i en bil med kamerater og det var både stoff og våpen. Han fikk advarsel av politiet da han var 15 for å ha gått til angrep på sin egen mor.

– I kamper for Manchester United på ungdomsnivå truet han medspillere med «gangland killings». Det var på det nivået. Så de sendte ham avgårde og sa at det var for mye for dem, fortalte Thorstvedt.

Nå er han altså i problemer på ny.