Kelsey Grammer tilgir morderen som voldtok og drepte lillesøsteren 

Men Kelsey Grammer vil ikke at morderen, Freddie Glenn (57), skal prøveløslates. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For 40 år siden ble 18 år gamle Karen Elisa Grammer voldtatt og drept da hun ventet på at kjæresten skulle bli ferdig på jobb som servitør på Red Lobster i Colorado Springs. 

– Tilgir deg

Tirsdag uttalte den verdenskjente skuespilleren Kelsey Grammer (59) seg i høringen rundt spørsmålet om morderen Freddie Glenn kan prøveløslates. Glenn kom med en tårevåt unnskyldning til skuespilleren. 

– Jeg aksepterer din unnskyldning. Jeg tilgir deg. Likevel vil jeg ikke støtte at du slipper fri, sier Grammer. Det skriver den britiske avisen The Telegraph. 

HØR HELE LYDOPPTAKET AV KELSEY GRAMMER ØVERST I SAKEN.

Grammer, best kjent som Dr. Frasier Crane i TV-serien «Frasier», var vitne i høringen via video tirsdag. 

– Jeg aksepterer at du lever i anger, men jeg lever med tragedien hver eneste dag, sa Grammer. 

Han uttalte i retten at en prøveløslatelse av Glenn ville være et svik overfor søsterens liv. 

VANT EMMY: Kelsey Grammer mottar prisen for beste hovedrolle i en komedie i 2004, for rollen i Frasier. (AP Photo/Kevork Djansezian)
VANT EMMY: Kelsey Grammer mottar prisen for beste hovedrolle i en komedie i 2004, for rollen i Frasier. (AP Photo/Kevork Djansezian)

Onsdag ble det kjent at Glenn ikke fikk innvilget prøveløslatelse, og hans neste mulighet blir først i 2017. Glenn er i dag 57 år gammel. 

Kuttet strupen

Det var 1. juli 1975 at Karen Elisa Grammer sto utenfor Red Lobster og ventet på kjæresten sin. Glenn og hans medsammensvorne, Michael Corbett hadde forsøkt å rane den samme restauranten, men mislyktes. De trodde Karen, som satt i bil utenfor, hadde sett dem og dermed kunne identifisere dem. 

De kidnappet Karen, voldtok henne i en leilighet og slapp henne ut ved en park. Glenn kuttet strupen hennes og lot henne ligge. Karen klarte å krabbe til et nærliggende hus, men ingen var hjemme. 18-åringen ble senere funnet død på trappen.

Under høringen ble Glenn spurt av Grammer om hva han selv ville gjort hvis det samme hadde skjedd med hans søster. 

– Jeg ville vært såret og sint. Men jeg håper jeg én dag ville tilgitt, svarte Glenn. 

Én uke senere identifiserte storebroren Kelsey henne. 

Freddie Glenn ble dømt for drapet, og fikk først dødstraff. Det ble senere endret i Høyesterett, og han fikk mulighet til å søke om prøveløslatelse etter 30 år.

Glenn ble også dømt for to andre drap det samme året. 

Han sitter fengslet i Colorado Buena Vista Correctional Facility.