– Zucca kunne spilt i Tippeligaen

Mats Zuccarello Aasen scoret ett og leverte to målgivende under kjendiskampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag var det duket for den årlige kjendiskampen på Ekebergsletta.

Som vanlig var flere av Norges største kjendiser delt opp i to lag for å spille showkamp for de mange fremmøtte.

Kjetil Rekdal ledet Handshake for peace-laget med profiler som Petter Northug jr og Erik Myggen Mykland i startelleveren.

Zuccarello viste klasse
På motsatt banehalvdel fant man Mot-laget hvor idrettsprofiler som Mats Zuccarello Aasen og Vibeke Skofterud stilte til start. På benken kunne man finne Nils Johan Semb og Siv Jensen som lagledere.

Og anført av en glimrende Mats Zuccarello Aasen var det Mot-laget som kom best i gang. New York Rangers-spilleren viste at han behersker mer enn bare ishockey da han i første omgang rykket seg fri og chippet ballen nydelig over Frode Grodås.

– Det var litt flaks. Men hyggelig å se at slike går inn i blant, sier Zuccarello om scoringen.

Men det hvitkledde handshake for peace-laget slo til bake. Petter Northug slo en vakker pasning ut til Erlend Mamelund på vingen. Håndballspilleren fant Pekka Lundefaret som enkelt satte inn utligningen.

To Zucca-assist
I andre omgang var det likevel Mot-laget som viste seg å være de sterkeste på Ekebergsletta. Mats Zuccarello gjorde akkurat som på ishockeybanen og leverte to assist i løpet av omgangen.

Skøyteløper Even Wetten og Petter Northugs lillebror, Even,  scoret hvert sitt etter målgivende fra ishockeyspilleren og sikret dermed 3-1-seier. 

– Zuccarello var fantastisk. Han kunne spilt i Tippeligaen, sier lagleder Nils Johan Semb etter kampen.