PÅ VEI BORT? Edinson Cavani reklamerte for PSGs hjemmedrakter, men da reklameplakaten for bortedraktene kom var spissen fjernet og erstattet med Yohan Cabaye. Dermed starter spekulasjonene. Foto: Scanpix/Twitter/Photoshop (montasje)
PÅ VEI BORT? Edinson Cavani reklamerte for PSGs hjemmedrakter, men da reklameplakaten for bortedraktene kom var spissen fjernet og erstattet med Yohan Cabaye. Dermed starter spekulasjonene. Foto: Scanpix/Twitter/Photoshop (montasje)

Fotballrykter: – PSG vraket Cavani-bilde - vekket Liverpool og United 

... og Wilfried Bony kan allikevel komme til å forlate Swansea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fotball-Europa skal snart inn i den siste måneden der det er mulig å sikre seg spillere for høsten 2014, og hver eneste dag gjennomføres det overganger av større og mindre sort.

Det er fremdeles stor spenning knyttet til hvilke storspillere som skal skifte klubber på det internasjonale overgangsmarkedet.

Det har allerede vært noen store overganger, og mye tyder på at flere er i vente.

Hvem er ditt favorittlag linket til i sommer? Finn ut mer her!

Edinson Cavani har vært lenket til engelsk fotball i flere år, og etter Paris-Saint Germains nyeste stunt skyter ryktene fart på ny. Uruguayaneren var nemlig i utgangspunktet en del av plakaten som reklamerte for PSGs nye drakter, men da bortedraktplakaten var klar (se her på PSGs hjemmesider) er han blitt erstattet av Yohan Cabaye. The Mirror er blant dem som har kastet seg over saken, og bettingselskapet Paddy Powers tweet, der de legger ved bildene og en odds på 6/5 for en overgang til Manchester United og 3/1 på at Liverpool blir hans nye arbeidsgiver.

Tidligere i sommer har Swansea vært klare på at Wilfried Bony ikke kommer til å forlate klubben. Styreformann Huw Jenkins' uttalelser om at han «kan forlate klubben dersom det riktige budet blir gitt» kommer derfor trolig som en overraskelse for mange. Både Liverpool og Tottenham har vært linket til også ham, men ifølge Sky Sports skal Jenkins kun være villig til å slippe ham til en topp Mesterliga-klubb - altså Liverpool.

Nederlandske De Telegraaf skriver at Atlético Madrid er blitt enig med PSV om en overgang for tenåringen Zakaria Bakkali. Den belgiske vingen skal til Spania for kun drøyt 20 millioner kroner og har vært jaktet av både Liverpool og Tottenham.

Les også: Liverpool bekrefter kjøp av VM-stjerne

En som ikke skal flytte på seg er Yaya Touré. Etter en oppkjøring preget av rykter om salg, manglende bursdagsfeiring og ingen sympati fra egen klubb har ivorianeren bestemt seg for å bli i Manchester. Nå skriver The Mirror at han gjerne vil bli i Manchester City resten av karrieren.

Nicklas Bendtner har ennå ikke funnet seg noen ny klubb, og den spanske storavisen Marca har nå tatt ham ut på sitt «Bosman-lag». – Han sa i slutten av 2013 at hans neste lag skulle være Real Madrid eller Barcelona. Vi står her med et ødelagt leketøy, skriver de ifølge Ekstrabladet.

Andre spillere som er plukket ut på det samme laget er Victor Valdes, Giourkas Seitaridis, Jean-Alain Boumsong, Christian Lell, Simao, Esteban Cambiasso, Mahamadou Diarra, Nicolas Anelka og Samuel Eto'o, så ikke se bortifra at disse navnene frekventerer disse spaltene i framtiden. Den ellevte spilleren som Marca hadde tatt ut på laget var forøvrig Milan Jovanovic, som nylig annonserte at han legger opp.

Mathieu Valbuena har vært linket til både QPR og West Ham etter at han i forrige uke takket nei til et forslag fra russiske Dinamo Moskva. Ifølge franske L'Equipe skal han nå ha ombestemt seg. Vingen har selv kontaktet russerne, og vil allikevel altså forlate Marseille til fordel for nettopp dem.

Colombia imponerte mange i VM, og blant dem som kan være på vei til Premier League er Carlos Sanchez. Midtbanespilleren med tilnavnet «The Rock» skal i hvert fall være en Harry Redknapp og QPR er etter, og ifølge The Mirror kan Elche-spilleren være på vei til London for rundt 40 millioner kroner.

Sunderland er også ute etter forsterkninger, og særlig i de bakre rekker. Marcos Alonso var forrige sesong utlånt til klubben med stor suksess, men en permanent overgang fra Fiorentina ser det vanskelig ut å få gjennomført. Nå kan i stedet Luis Pedro Cavanda fra Lazio bli løsningen, skriver Daily Mail. 23-årige Cavanda kommer fra Belgia og kan spille på begge backene.

Ron Vlaar var en av VMs beste forsvarsspillere, og flere klubber har ligget langflate etter Aston Villa-stopperen denne sesongen. Ifølge The Mirror skal 29-åringen i samtaler med Villa-ledelsen denne helgen. Kun ett år gjenstår av kontrakten i Birmingham-klubben, og Vlaars landsmann Ronald Koeman skal i hvert fall være interessert i å hente ham til Southampton.

Det kan også skje ting rundt Brede Hangeland i de kommende dagene. Midtstopperens rådgiver Jon Mørland kan ikke kommentere noe, skriver VG, men engelsk presse melder at han nærmer seg en overgang til Hull. Steve Bruce hentet i går Harry Maguire fra Sheffield United og Andy Robertsen fra Dundee United, men er fremdeles altså ikke fornøyd med sine bakre rekker.