Manchester United slo Inter på straffekonk

Darren Fletcher avgjorde for Louis van Gaals mannskap.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-Inter 0-0 (5-3 på straffekonk)

Manchester Uniteds ubeseirede rekke under Louis van Gaal fortsetter, og i nattens kamp mot Inter holdt man sågar nullen mot topp internasjonal motstand.

I sin 3-5-2-formasjon mot eks-kaptein Nemanja Vidic og Inter endte det til slutt 0-0, og dermed måtte det straffekonkurranse til for å skille de to lagene på FedExField i Maryland.

Der var det de for anledningen blåkledte røde djevlene som var kaldest, og da Darren Fletcher satte det avgjørende straffesparket i nettet så hadde de vunnet 5-3.

Se straffesparket som avgjorde i videovinduet øverst og hele straffekonken nederst!

Kun én mann bommet
Til tross for at de to første kampene under van Gaal har endt med 7-0 mot LA Galaxy og 3-2 mot Roma var nederlenderen mer fornøyd etter nattens kamp.

– Jeg er veldig fornøyd. Jeg mener vi spilte vår klart beste kamp av disse tre. De hadde bare ett skudd på mål og det var et frispark som de fikk av dommeren. Vi skapte seks eller sju sjanser, så det er sju mot en, sa van Gaal ifølge klubbens egne hjemmesider.

SATTE DET AVGJØRENDE: Darren Fletcher scoret da Manchester United vant. Foto: Evan Habeeb/USA Today Sports
SATTE DET AVGJØRENDE: Darren Fletcher scoret da Manchester United vant. Foto: Evan Habeeb/USA Today Sports

Oppgjøret inneholdt allikevel ikke en eneste scoring, men spillerne ble betydelig mer målfarlige med en gang straffekonkurransen var et faktum. 

De sju første spillerne var iskalde, før Marco Andreolli misset med Inters fjerde straffespark.

Dermed var det opp til skotske Fletcher å avgjøre, og fra elleve meter var veteranen iskald.

Ettersom turneringsreglene for vennskapsturneringen «International Champions Cup» er slik at vinnerlaget etter straffekonkurranse får to poeng, er Manchester United nå oppe i fem etter to kamper. 

Les også: Rooney med drømmetreff da Manchester United vant igjen

I nattens andre kamp vant Roma 1-0 over Real Madrid, i en svært dramatisk kamp.

Les også: Tidligere Barcelona-spiller kastet flaske i hodet på Pepe

Tabellen i puljen: Manchester United 5, Roma 3, Inter 3, Real Madrid 1

Manchester Uniteds startellever: Lindegaard, Smalling, Jones, Evans, Valencia, Fletcher, Herrera, Young, Mata, Rooney, Welbeck.

Inters startellever: Handanovic, Ranocchia, Vidic, Juan Jesus, D'Ambrosio, Jonathan, Kuzmanovic, Krhin, Dodo, Botta, Icardi.

PS! Nattens kamp betyr også at van Gaal tok sin andre straffekonkurranse-seier av tre mulige den siste måneden. Han skulle nok allikevel ønske at han kunne bytte bort denne mot VM-semifinalen, da Argentina ble for sterke for hans Nederland.

Les også: Genistrek fra van Gaal sendte Nederland videre etter straffedrama