Mann (84) spiddet bilen på autovernet

En 84 år gammel mann spiddet personbilen sin på autovernet i Tønsberg tirsdag kveld.

FLAKS: Sjåføren kom uskadet fra dette biluhellet. Foto: Vestfold Interkommunale brannvesen
FLAKS: Sjåføren kom uskadet fra dette biluhellet. Foto: Vestfold Interkommunale brannvesen

Politiet tror ulykken skjedde da 84-åringen kjørte mot kjøreretningen ved avkjøringen på Kjelle fra Frodeåstunnelen.

Til tross for dramatiske bilder som viser at autovernet har gått rett gjennom bilen, fremsto mannen som uskadd etter hendelsen. Han ble kjørt til sykehus for sjekk, skriver Vestfold politidistrikt på Twitter.

– Vi snakker om den gode gamle englevakta her. Det er begrenset plass i kupeen, og det var bare 10 til 20 centimeter unna ansiktet, sier operasjonsleder Johs Nysæther i Vestfold politidistrikt til TV 2.

Det er tatt rutinemessige blodprøver av 84-åringen og førerkortet er midlertidig beslaglagt. Fartgrensen på stedet er 70 km/t.

Gjennomspiddet

Vestfold interkommunale brannvesen skriver om hendelsen på Facebook. 

«Vi tillater oss å hevde at undrenes tid ikke er forbi etter denne trafikkulykken i kveld. Ved Frodeåstunnelen, Kjelle i Tønsberg hadde en 84 år gammel mann, muligens kjørt mot kjøreretningen, og definitivt truffet autovernet. Bilen er gjennom-spiddet av autovernet, men mannen framsto som uskadd. Ble tatt med til sykehuset for sjekk. Vi sikret skadested», skriver de.

Det ble først meldt om noe kødannelse i trafikken fra Kilen retning Kjelle på grunn av kollisjonen. Men etter at bilen var fjernet, gikk trafikken igjen som normalt.

(NTB/TV 2)

Mer innhold fra TV 2