RASENDE: Morgan Schneiderlin er ikke fornøyd med at han ikke får lov til å forlate Southampton.
RASENDE: Morgan Schneiderlin er ikke fornøyd med at han ikke får lov til å forlate Southampton.

– Seks år av en fantastisk reise med Southampton ødelagt på en time!!!

Morgan Schneiderlin raser etter at Southampton nekter å selge ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag kom meldingene om at både Morgan Schneiderlin og Jay Rodriguez var svært nære en overgang til Tottenham, men så satte klubben ned foten. 

Southamptons styreformann Ralph Krueger sier at klubben ikke har noen plan om å selge duoen til Spurs. Det har fått Schneiderlin til å rase.

Franskmannen langer ut mot klubben i en Twitter-melding der han skriver:

– Seks år av en fantastisk reise med #saintsfc ødelagt på en time!!!

Den 24 år gamle franske midtbanespilleren kom til Southampton i 2008 og har etablert seg som en viktig brikke i laget. Men det er tydelig at klubben ikke har lyst til å miste flere spillere.

– Jay Rodriguez og Morgan Schneiderlin er ikke for salg, og de skal være en del av klubben vår når vi starter på den nye sesongen, sa Krueger til SkySports ifølge Southamptons hjemmesider.

Southampton-fansen har latt seg bekymre - det med god grunn. Den gode åttendeplassen fra fjorårets sesong blir vanskelig å følge opp med den spillerflukten klubben har opplevd denne sommeren.

Luke Shaw, Rickie Lambert, Calum Chambers, Adam Lallana og Dejan Lovren er store profiler som alle har skiftet beite.

TV 2s Premier League-ekspert og tidligere Southampton-spiller Claus Lundekvam sier at «det er svært viktig at klubben nå klarer å holde på Schneiderlin og Rodriguez»

Southampton er likevel klare på at planen for de neste ukene er å styrke stallen. 

– Planen er å få på plass de riktige avtalene og spillerne. Ronald Koeman har gjort en utmerket jobb med støtteapparatet så langt i sesongoppkjøringen, og vi er ekstremt fornøyd med arbeidet han har gjort på St. Mary's.