Mor og sønn omkom da MC frontkolliderte med bobil

To personer, en mor og en sønn, ble erklært død på stedet etter en MC-ulykke på E6 ved Harpefoss. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En kvinne og hennes tenåringssønn mistet livet etter en møteulykke mellom en MC og en bobil tirsdag ettermiddag. Motorsykkelen de satt på kolliderte med en bobil på E6 like nord for Harpefoss.

Politiet bekrefter ovenfor TV 2 at de omkomne er en mor og sønn. De omkomne er i slutten av tenårene og i slutten av trettiårene opplyser politiet.  

Kriseteamet i Nord-Fron kommune er varslet.

Politiet sier til TV 2 at ulykken ble varslet kl. 17.30. Moren ble erklært død kort tid etter, mens sønnen ble erklært død cirka klokken. 18.30.

– Det ble utført livreddende arbeid på stedet, sier operasjonsleder i Gudbrandsdal politidistrikt, Arvid Røste til TV 2.

I bobilen som var involvert i ulykken satt det to personer. En av disse har blitt fraktet til sykehuset på Lillehammer med mindre skader.

– Det er tydelig at det har vært en møteulykke. Motorsykkelen var på vei nordover, mens bobilen var på vei sørover, sier Røste til TV 2.

Operasjonslederen sier til TV 2 at de nå sikrer seg bevismateriale fra ulykken.

Politiet opplyser at E6 er stengt på ulykkesstedet, og at det er omkjøring for lettere kjøretøy på fv 403 og 401 mellom Hundorp og Harpefoss.

Tyngre kjøretøy bør ikke kjøre denne vegen, skriver politiet på Twitter.

Saken oppdateres.