IKKE BESTEVENNER: Daniel Sturridge og Luis Súarez skal ikke alltid ha vært perlevenner.
IKKE BESTEVENNER: Daniel Sturridge og Luis Súarez skal ikke alltid ha vært perlevenner.

Carragher mener Suárez mobbet Sturridge

– Det er ofte en del sjalusi mellom spisser, sier Liverpool-legenden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Luis Suárez og Daniel Sturridge herjet på topp for Liverpool forrige sesong og var nære å skyte klubben til sitt første ligagull på 24 år.

Nå har Suárez forlatt klubben og store deler av ansvaret skyves over på Sturridge som hadde ni mål mindre enn sin spissmakker forrige sesong.

Suárez mobbet Sturridge
Men skal vi tro Liverpool-legende Jamie Carragher er ikke Sturridge nevneverdig lei seg for at uruguayaneren har forsvunnet fra Merseyside.

– Jeg følte noen ganger at Suárez mobbet ham litt. Jeg vet at det noen ganger er litt sjalusi mellom spisser når den andre scorer. Jeg følte med ham noen ganger, han fikk ofte den tøffeste behandlingen av de to, sier han i et intervju gjort til podcasten Anfield Wrap og gjengitt av Daily Mirror.

Carragher, som nå jobber som TV-ekspert i Sky Sport, forteller om tilfeller der man kunne se at forholdet mellom de to angriperne ikke var det beste.

–Jeg husker det fra noen ganger i fjor da jeg var på Main Stand. Under Everton-kampen kunne man se de kjefte og slenge dritt til hverandre. De kranglet fortsatt da de gikk av banen til pause. Deretter tok manageren Sturridge av banen. Jeg ville kanskje gjort det motsatte, sier han.

– Jeg sier ikke at de aldri fant tonen. Men begge ville være toppscoreren. Nå er det ingen tvil om at det er han som er mannen, sier han.

FØLGER MED: Jamie Carragher er ofte tilstede på Anfield.
FØLGER MED: Jamie Carragher er ofte tilstede på Anfield.

Hyller Sturridge
Daniel Sturridge scoret 21 mål på 26 starter for Liverpool forrige sesong. Og Carragher tror vi kan vente store ting fra den engelske landslagsspissen i fremtiden.

– Bare se på statistikken hans. Jeg tror jeg har rett når jeg sier at han har flere mål etter 50 kamper enn noen andre Liverpool-spillere. Dersom du ser på spissene Liverpool har hatt så er det en utrolig prestasjon. Han kan bli den beste spissen i ligaen, sier han og fortsetter:

– Tenk på alle egenskapene hans. Han har klasse, han har fart, han scorer alle mulige typer mål, han er rolig i avslutningsøyeblikket , han er Englands nummer én på topp, og han kan bli en av de beste i Europa, sier han.