MYE BENKETID: Både Marouane Fellaini og Shinji Kagawa fikk mye tid på benken forrige sesong. (AP Photo/Jon Super)
MYE BENKETID: Både Marouane Fellaini og Shinji Kagawa fikk mye tid på benken forrige sesong. (AP Photo/Jon Super)

Fotballrykter: Nå starter Manchester Uniteds ryddesalg

... og selv om Rémy-overgangen kollapset vil Liverpool annonsere et nytt spisskjøp i løpet av 24 timer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fotball-Europa skal snart inn i den siste måneden der det er mulig å sikre seg spillere for høsten 2014, og hver eneste dag gjennomføres det overganger av større og mindre sort.

Det er fremdeles stor spenning knyttet til hvilke storspillere som skal skifte klubber på det internasjonale overgangsmarkedet.

Det har allerede vært noen store overganger, og mye tyder på at flere er i vente. 

Hvem er ditt favorittlag linket til i sommer? Finn ut mer her!

Manchester United skal være i ferd med å starte ryddesalget, og den første som kan være på vei bort er Marouane Fellaini. Ifølge Express skal representanter fra Napoli ha dratt til Brüssel for å møte midtbanespilleren og hans agent, med tanke på en eventuell overgang.

The Independent skriver om det samme, og har også rykter rundt Fellainis lagkamerat Shinji Kagawa. Ifølge avisen skal nemlig Louis van Gaal være villig til å kvitte seg med japaneren, og hans tidligere klubb Borussia Dortmund skal være meget lystne på å hente ham tilbake til Bundesliga.

Dersom de to forsvinner - og egentlig uansett - skal det nok minst en midtbanemann inn på Old Trafford. The Guardian setter i hvert fall Ross Barkleys navn i forbindelse med de rødkledde.

Daniel Agger kan være på vei til BarcelonaLiverpool-stopperen forlot i forrige uke klubbens treningsleir i USA, og Ekstra Bladet skriver at det er større mulighet for at dansken får en nøkkelrolle i Spania enn på Merseyside. De siterer spanske El Diario Sport, som hevder at overgangen er på et avansert stadie.

Det ble ingen Liverpool-overgang for QPRs Loïc Rémy, og ifølge The Mirror er det ikke fra de rødes side aktuelt å snu i den avgjørelsen. Brendan Rodgers sier at det er uheldig for spilleren og at de er skuffet, men at den slags ting skjer. Ifølge avisen vil Liverpool-sjefen nå i stedet konsentrere seg om Divock Origi, som vil bli offentliggjort som ny Liverpool-spiller i løpet av de neste 24 timene.

I stedet kan Newcastle nok en gang bli Rémys neste arbeidsgiver. Ifølge goal.com skal i hvert fall et spisskjøp stå på agendaen til manager Alan Pardew, og etter 14 scoringer på utlån på St. James' Park forrige sesong er franskmannen en populær mann i nordøst. Andre spissalternativer skal være Alexander Lacazette fra Lyon og Lorient-angriperen Vincent Aboubakar.

Sporting Lisboa-back Miguel Lopes kan være på vei til Premier League. Ifølge Daily Mail skal i hvert fall Tottenham ha blitt tilbudt høyrebackens tjenester, i form av et utlån. Spilleren har fire landskamper for Portugal, kan bekle begge backer, og var forrige sesong utlånt til franske Lyon. På White Hart Lane kan han bli erstatteren til Kyle Naughton, som skal være et overgangsmål for Swansea.

Southampton har denne sommeren mistet fem av sine mest sentrale menn til større klubber, ettersom Calum Chambers' overgang til Arsenal mandag sendte ham inn i en kvintett sammen med sine tidligere lagkamerater Rickie Lambert, Adam Lallana, Dejan Lovren (alle Liverpool) og Luke Shaw (Manchester United). Nå kan det se ut til at Saints' nye manager Ronald Koeman kan raide nettopp Arsenal for to av deres spillere.

Ifølge Daily Star skal i hvert fall både Serge Gnabry og Carl Jenkinson være potensielle lånesigneringer for sørkystklubben, ettersom de to vil slite med å få spilletid på Emirates denne sesongen. Dermed kan det se ut til at Southampton også får spillere inn fra engelske storklubber denne sesongen. Samme avis påpeker forøvrig ryktene om at Jay Rodriguez og Morgan Schneiderlin kan forsvinne til enten ArsenalTottenham eller Liverpool...

Jenkinson har vært gjenstand for spekulasjoner om en overgang til flere klubber, og ifølge The Telegraph skal West Ham være svært nære. Avisen skriver samtidig at manager Sam Allardyce skal være i sjokk etter at eier David Gold har «favorisert» en Twitter-melding der det stilles spørsmål rundt hvorvidt Allardyce er på vei ut av klubben.

Allikevel skal Allardyce fortsatt være intensiv i sin jakt etter nye spillere. The Guardian skriver at de er interessert i den franske landslagsspilleren Mathieu Valbuena, men han blir neppe den eneste nykommeren. Andy Carroll er skadet, og dermed trenger West Ham en ny spiss. Ifølge Daily Mail skal både Samuel Eto'oJoel Campbell og Hugo Almeida være aktuelle. Eto'o's ukelønnskrav på rundt en million kroner skal dog være i overkant mye, og dermed kan en Hugo Almeida med det halve kravet være mer aktuelt. 

Dersom Eto'o's krav blir i overkant høyt for West Ham skal det allikevel ikke stå på mangel på beilere for kameruneren. Både divisjonskollega QPR og den regjerende italienske seriemesteren Juventus skal være interesserte. Serie A-klubbens nye spiss Alvaro Morata ble skadet på sin første trening, og dermed kan det bli aktuelt å lokke den gamle Inter-spissen Eto'o tilbake til støvellandet.

Mandag var Jesus (Jesus Navas, Manchester City) en populær mann i engelske medier, og i de neste dagene kan Moses (Victor Moses, Chelsea) bli det samme. Ifølge The Telegraph skal i hvert fall angriperen være en mann Paul Lambert vil hente til Aston Villa. Forrige sesong var 23-åringen på lån til Liverpool, men det ble med hans ene sesong på Anfield. Everton, Newcastle United, hans tidligere klubb Crystal Palace, West Ham og West Bromwich skal også være interesserte i den nigerianske landslagsspilleren.

Villa skal også ha følehornene ute etter Ki Sung-Yueng. Swansea-spilleren som var utlånt til Sunderland forrige sesong har ett år igjen av kontrakten i Wales, og vil koste rundt 40 millioner kroner. Villa har allerede signert Joe Cole, Phillipe Senderos og Kieran Richardson denne sommeren.